XXI Campanya d’Intercanvis Musicals: Un Èxit de Joventut i Talent

Diumenge passat día 9 de juny, en el marc de la XXI Campanya d’Intercanvis Musicals, vam tindre l’honor de visitar a la Societat Musical Santa Cecilia d’Alcasser. La Banda Jove d’esta societat Musical, juntament amb la nostra banda jove “Mestre Tarín”, van oferir una vesprada inoblidable, plena de música i talent a càrrec dels músics més joves.

El concert va ser una celebració de la joventut i l’art, amb un repertori variat que va captivar a tot el públic assistent. Els aplaudiments i l’entusiasme dels espectadors van demostrar l’èxit rotund de l’esdeveniment i la qualitat interpretativa de les dos bandes.

Ens complau anunciar que el pròxim 30 de juny continuarem amb esta enriquidora experiència d’intercanvi musical, esta vegada a Catarroja. Convidem a tots a acompanyar-nos i gaudir d’una altra jornada extraordinària de música i companyerisme.

Agraïm de cor al públic que ens va acompanyar i va contribuir a crear un ambient tan especial. Ens veiem a Catarroja per a continuar celebrant la música i la joventut!

Ací us deixem algunes imatges d’este concert. PUNTJA PER A VORE EL CONCERT

Fent Artesana

Ajuntament de Catarroja

TAC Teatre Auiditori Catarroja