El Director del Coro

Director: Visente Almarche Pons

VISENTE ALMARCHE PONS Naix a Catarroja en 1985. Inicia els estudis elementals de música als sis anys en la Societat Musical l’Artesana de la mateixa població, on estudia amb José Manuel Miñana Juan, Manuel Mateu i Francisco Santos. Cursa el Grau Professional de Música en l’especialitat de trombó en el Conservatori Professional de Música de Catarroja, amb els mestres Sr. Gabriel Sanchis, Sr. Salvador Tarrasó i Sr. Rafael Sanz. Continua cursant Grau Superior de trombó en el Conservatori Superior “Salvador Seguí” de Castelló i finalitza la carrera al Conservatori Superior “Oscar Esplà” d’Alacant, amb el mestre FcoJavier García.

Ha realitzat cursos de perfeccionament de trombó amb Juan Bautista Abad, Salvador TarrasóCarlos Gil, Enrique Ferrando, Christian Lindberg i Carlos Climent; cursos de Musicoterapia amb Salvador Blasco; i cursos de direcció de banda i coral amb Ferrer Ferran, Mònica Perales, Salvador Sebastià, entre altres.


Com a docent ha sigut professor de trombó i bombardí en diferents centres de música de la Comunitat Valenciana. Ha sigut director de la Coral-Rondalla del CEAM de Catarroja, director de la Coral de Canyamelar (València), i de la Coral Rondalla del Barri Camí la Sénia de Torrent durant catorze anys sent el director. També va ser director de l’Escola de Música de la Banda Primitiva de Benetusser i director de la seua Banda Juvenil.

És soci i membre de la SGAE (Societat General d’Autors i Editors); com a compositor ha realitzat diferents composicions de música per a diverses agrupacions musicals.

Actualment és director de la Coral-Rondalla del Ceam del Cabanyal (València), és professor de trombó i llenguatge musical a l’Escola de Música de la Societat Musical l’Artesana i director de la “Coral Juvenil Antonio Claverol” d’aquesta societat, és professor de trombó, bombardí i tuba en Escola de Música La Vall, dirigeix de la Massa Coral de Minglanilla (Conca) i la Coral Sant Blas de Teresa de Cofrentes. Organitza i dirigeix 12 anys un Campament Musical per a xiquets de la Societat Musical l’Artesana, i és Sergent Militar Músic Reservista en l’especialitat de Trombó.