La Directora

  MARTA BORT MARÍ

Natural de Catarroja (1994), inicia l’any 2006 els seus estudis de saxo al Conservatori Professional de Música “Jose Manuel Izquierdo” de Catarroja. Cursant les titulacions de Grau Elemental i Professional amb els professors José Luis Garrido, Miguel Torres i Àngel Molina.
Realitza els estudis de Grau Superior de música en l’especialitat de Saxo al Conservatori Superior de Música “Joaquín Rodrigo” de València, amb els professors Juan Antonio Ramírez i Carlos Revert. Conclou aquesta etapa amb l’estrena de l’obra Acrobàcies, per a saxo i piano, del compositor catarrojenc Francisco A. Bort.
Durant el curs 2016/17 amplia els seus estudis musicals amb el Màster d’Interpretació Musical i Investigació Performativa a la UAX (Universitat Alfonso X el Sabio) de Madrid, amb el professor Andrés Gomis. Ha realitzat cursos d’interpretació i perfeccionament amb professors i intèrprets reconeguts nacionalment i internacionalment, com Xelo Giner, Arno Bornkamp, ​​David Pons, i els saxofonistes de l’Ensemble Squillant.
Com a intèrpret, actualment forma part de la plantilla de la Banda Simfònica de la Societat Musical l’Artesana i l’Orquestra de Saxòfons de la Comunitat Valenciana (ORSAXCOVA).
Participa aixíudament amb la plantilla de la Banda Jove de la Federació de Bans de la Comunitat Valenciana des de l’any 2013, i ha col·laborat amb diferents formacions musicals, entre les quals destaquen el Grup Instrumental PROESO, la Jove Orquestra Simfònica de Castelló i l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València

 

                                                         

 

.