Estimats músics i membres de la Societat Musical l’Artesana, com tots els anys, dediquem la festa en honor a la patrona dels músics, Santa Cecilia.

Enguany tinc l’oportunitat de dirigir-me a vosaltres com a Musa de l’any 2015 i, aprofite per convidar-vos a tots a gaudir de la nostra festa.
M’agradaria donar l’enhorabona a tots els músics que s’ncorporen enguany a aquesta gran familia en la que he estat desde ben xicoteta i, a la qual enguany, tinc l’oportunitat de representar amb molt d’orgull.

ELISA FERRER

ELISA FERRER

Enhorabona a Juana Guillem i Piqueras, cambrera del 2015 i músic de l’Artesana amb tradició familiar en aquest món. Tot un orgull per a  la nostra societat.
També he de donar l’enhorabona a Marta Bort i Marí per haver representat durant el 2014 a la nostra societat, un exemple a seguir i donar pas a totes les xiquetes i senyoretes a seguir amb aquesta tradició de ser musa.
Agraïr a la junta directiva, al director de la nostra banda Enrique Sapiña, al director de la banda juvenil David Nàcher i al director de l’orquestra Ximo Arias, el treball que fan dia a dia per tots nosaltres.
Familiars, amics i companys, tots units pel mateix: la música! Eixe art que ens envolta, ens cautiva, ens emociona i que ens ompli de sentiments.
Vos desitge molt bones festes.