El passat dissabte 11 de maig vam celebrar la presentació de la Musa i Cambrera 2024/2025, Alba Codoñer i Begoña Marcos.

En aquest concert, emmarcat a la campanya Excel·lent de la Cultura Diputació de València i dedicat a la figura de la dona en la música, es van interpretar LA PUERTA GRANDE, pasdoble de Elvia Checa, CLEOPATRA, de la compositora Amparo Edo, DOÑA LOLA, pasodoble de Francisco Grau, la obertura de la ópera DAMA DE PICAS, de F.V. Suppé y es va estrenar la marxa de processó “MARE DE DEU D’AGOST, Grácia plena<= (puntxa per a escoltar l’obra), del compositor i saxofonista catarrogí i artesà Pedro Giménez, dedicada a les festeres de la Mare de Déu d’Agost 2024, que van estar representades per Mari Luz Cabanes.

Agrair a Blanca Garcia i Marian Bellot la seua representació com a Musa de la Societat i Cambrera de Santa Cecilia els dos últims anys 2021/2022 i 2022/2023.

Alba Codoñer, Musa 2024 i Begoña Marcos, Cambrera de Santa Cecilia 2024

Blanca Garcia i Marian Bellot, Musa i Cambrera 2022 i 2023, junt a la Alcaldesa Lorena Silvent, el Vice Alcalde Jesús Monzó i el President de la S M l’Artesana, Oscar Guillem

Alba Codoñer, Musa 2024

Begoña Marcos, Cambrera de Santa Cecilia 2024

Pedro Giménez, Compositor de la marxa de processó “La Mare de Deu d’Agost” junt a Mari Luz Cabanes, Clavariesa de la Mare de Deu d’Agost i Oscar Guillem, President de la SM l’Artesana

Portada de la partitura de la marxa Mare de Deu d´’Agost, de Pedro Giménez