Comiat Emotiu i Èxit Artístic en el Concert de l’Orquestra Simfónica en TAC Catarroja

Diumenge passat 9 de juny, el TAC Catarroja es va omplir de melodies i emocions en un concert memorable de l’Orquestra Simfónica de la Societat Musical l’Artesana. L’esdeveniment no sols va destacar per la qualitat de la interpretació, sinó també per ser el comiat del seu director durant l’últim any, Mario Torres Mas.

Mario Torres, qui ha guiat a l’orquestra amb mestratge i dedicació, va rebre una càlida ovació del públic i dels músics en finalitzar el seu últim concert com a director. La Junta Directiva de la Societat Musical i la comunitat orquestral li van desitjar el millor en esta nova etapa de la seua carrera.

El concert també va comptar amb la destacada participació de les solistes Carme Benavent i Laia Monrós, els qui van impressionar al públic amb el seu talent i virtuosisme. La interpretació de les dos solistes va ser rebuda amb entusiasme i merescuts aplaudiments.

Volem estendre nostra més sincera enhorabona a Carme Benavent i Laia Monrós per les seues excel·lents actuacions, que sens dubte van contribuir a fer d’esta vetlada un esdeveniment inoblidable.

Este concert no sols va marcar el tancament d’una etapa per a Mario Torres Mas, sinó que també va subratllar el compromís i l’excel·lència artística de l’Orquestra Simfónica de l’Artesana. Esperem amb ànsies els futurs projectes i concerts que continuaran delectant als amants de la música.

Ací us deixem un xicotet resum del concert de l’Orquestra Simfónica del passat diumenge. <——

Per a més informació sobre futurs concerts i esdeveniments, no oblideu seguir-nos en les nostres xarxes socials i visitar la nostra pàgina web. Gràcies pel vostre continu suport!