Ens complau anunciar que diumenge que ve dia 9 de juny de 2024, la nostra Banda Jove “Eduardo Tarín” oferirà un emocionant concert d’intercanvi musical al costat de la banda juvenil de la Societat Musical Santa Cecilia de la població d’Alcàsser.

Aquest concert està emmarcat dins de la XXI Campanya de Concerts d’Intercanvi 2024, organitzada per la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV). La dita campanya de concerts va ser creada fa 21 anys per la FSMCV amb la finalitat d’establir un programa de concerts per parelles entre agrupacions artístiques de Comunitat Valenciana i per a fomentar la promoció musical i interrelació entre les diferents agrupacions de les entitats que participen.

L’esdeveniment tindrà lloc el pròxim 9 de juny a les 19.00 hores en la Sala d’actes de la SOMU Alcàsser.

Aquest concert promet ser una vetlada plena de talent i harmonia, on totes dues bandes juvenils tindran l’oportunitat de mostrar la seua passió per la música i enfortir els llaços entre les nostres comunitats.

No et perdes aquesta ocasió única per a gaudir d’una variada selecció de peces musicals interpretades pels nostres joves músics.

Convidem a tots els amants de la música i a les famílies a assistir a aquest esdeveniment i fer costat als nostres joves talents. Esperem comptar amb la teua presència !

Fent Artesana!