¡Una cita ineludible per als amants de la música festera està a punt d’arribar este diumenge 14 d’abril de 2024! La Banda Simfònica de la nostra Societat Musical l’Artesana; dirigida per Ximo Arias; participarà en el concert “Mà mà” juntament amb la banda simfònica de la Societat Musical la Unió Musical de Catarroja; dirigida per Natalia Montañés. Un emocionant concert que tindrà lloc en el Teatre Auditori de Catarroja a les 18.00 hores.

L’emoció s’elevarà amb cada nota mentres totes dues bandes interpretaran diverses marxes mores, marxes cristianes i pasdobles contrabandistes, submergint al públic en la rica tradició festera. I com a fermall final, totes dues bandes s’uniran per a interpretar l’Himne “Catarroja *Creu i Lluna”, consolidant així una vetlada plena d’harmonia, celebració i orgull per les nostres arrels.

L’esdeveniment serà encara més especial amb l’estrena de “Catarroja Creu i Lluna”, himne oficial de les Festes de Moros i Cristians de Catarroja una obra magistral amb música de Fco Valor Llorens i lletra de David Jorge García. No et perdes este espectacular concert que promet delectar a tots els presents amb la màgia de la festa de moros i cristians recentment declarada com a Festa d’Interés Turístic Provincial de la Comunitat Valenciana!

L’entrada és lliure fins a completar aforament.

Ayuntamiento de Catarroja

Intercomparsa Catarroja

Cultura Diputació de Valencia