SALUDA DE LA JUNTA DIRECTIVA

Un any més ens dirigim a tots vosaltres per mitjá daquest llibret i en ocasió de la festa en honor de a la Patrona dels músics, Santa Cecília. Una celebració que, any rere any, el músic espera, ja que són unes festes totalment  dedicades a la música, plenes d`audicións, concerts i celebracións varies. També és una època en la qual, tal com canta l`Himne a la nostra Patrona, tots tenim desitjos d`art i unió. Art per la part musical i d´uniò per què en eixes dates tots el músics ens unim per a celebrar la nostra festa, per a gaudir de la música i de l`amistat i contagiem a tot aquell que no és músic  però que estima la música.

Una festa de la que tots participen; des de la Musa, els músics, pares i mares, alumnes i simpatitzants, socis i  Junta Directiva; i tots ells aportant el seu granet d’arena, fan d’aquesta festa la més representativa de la cultura musical del poble.

Sense res més, desitjar-vos a tots que disfruteu de les activitats programades amb tant d’esforç, i que siguen unes festes plenes d’alegria, germanor i bons sentiments.

LA JUNTA DIRECTIVA