Societat Musical L'Artesana de Catarroja

L’Orquestra

La presentaciĂł i primer concert de l´Orquestra l´Artesana va ser el dia 2 de Juliol de 1994 baix la direcciĂł del Mestre – Fundador D. JosĂ© Manuel Miñana Juan, que durant els anys 1995 i 1996 va realitzar diversos concerts en el seu de la Societat i en la Casa de la Cultura de Catarroja…
Coneix l’Orquestra
 

Concert preparaciĂł Certamen d’Orquestres

Escrit per a Feb 6, 2018 a Agrupacions, Orquestra | Comentaris

Concert preparaciĂł Certamen d’Orquestres

Amb motiu de la participaciĂł al “II Certamen d’Orquestres Bankia”, l’Orquestra Simfònica de l’Artesana de Catarroja oferirĂ  un concert el pròxim dissabte 17 de febrer a les 18.15 hores en l’Auditori Florida de Paiporta.

17 febrer 201818_15 auditori floridapaiporta

Concert Santa CecĂ­lia 2017

Escrit per a Nov 22, 2017 a Banda Simfònica, Orquestra | Comentaris

Concert Santa CecĂ­lia 2017

El pròxim dissabte 25 de novembre tindrĂ  lloc al TAC el concert de festes de Santa CecĂ­lia a cĂ rrec de l’Orquestra i la Banda Simfònica de l’Artesana de Catarroja. SerĂ  el dia en què els nous mĂşsics que s’incorporen enguany a les agrupacions pugen per primera vegada a l’escenari junt amb la resta de mĂşsics. Una vesprada molt emocionant que començarĂ  a les 18.30 hores, amb entrada debades.

La nostra Orquestra estĂ  d’enhorabona!

Escrit per a Oct 3, 2017 a Agrupacions, Orquestra | Comentaris

La nostra Orquestra estĂ  d’enhorabona!

L’Orquestra Simfònica de l’Artesana ha sigut escollida per a participar al II Concurs d’Orquestres Bankia de la Comunitat Valenciana, dins de la SecciĂł Salvador Giner i junt amb la ‘Orquesta SinfĂłnica de la S.M. “La ArtĂ­stica” de Buñol’.

AcĂ­, l’enllaç de la FSMCV on s’anuncia la notĂ­cia:

https://fsmcv.org/es/actualidad/noticias/aquestes-son-les-orquestres-que-participaran-en-lii-concurs-dorquestres-bankia-de-la-comunitat-valenciana

Concert de presentaciĂł de l’Ensemble de Cordes Greus

Escrit per a Jul 5, 2016 a Escola, Orquestra | Comentaris

Concert de presentaciĂł de l’Ensemble de Cordes Greus

El proper dijous dia 7 de juliol es realitzarà el concert de presentació de l’Ensemble de Cordes Greus de la Societat Musical L’Artesana. L’acte està emmarcat dins de les activitats de la Setmana en clau de fa, que tindrà lloc entre els dies 4 i 8 de juliol. En aquesta activitat els mestres i alumnes de la Societat pertanyents a les disciplines de violoncel i contrabaix, compartiran diverses activitats musicals que engloben des d’assajos i un concert, fins a xarrades sobre temes de rellevància per a la formació musical dels estudiants.

Al concert es podran escoltar adaptacions de les obres de Simón García, Paul McCartney i Pau Casals, a més d’estils compositius que engloben des de música de bandes sonores de cinema a noves obres performatives, on els intèrprets combinen la música amb el moviment i la narració de contes. L’esdeveniment serà al Saló d’Actes de la Societat a les 19’00 hores, i l’entrada serà lliure fins a completar l’aforament.

L’Ensemble de Cordes Greus naix degut a l’interés dels components de les especialitats de violoncel i contrabaix en
donar a conèixer al públic les virtuts d’aquests instruments, que normalment són peces fonamentals a l’orquestra però complint la funció d’instruments d’acompanyament d’una melodia. L’ensemble està format per intèrprets de
diverses edats on, encara que els més xicotets compten amb tan sols vuit anys, treballen colze a colze amb els més grans.

Col·laboren en l’activitat la Societat Musical L’artesana i la Escola de Música Societat Musical L’Artesana.

(Autor: Jose MorellĂ )

Diumenge 3 de juliol, concert de l’Orquestra i la Banda

Escrit per a Jun 27, 2016 a Banda Simfònica, Orquestra | Comentaris

Diumenge 3 de juliol, concert de l’Orquestra i la Banda

El diumenge 3 de juliol, a les 19:00 hores i al Saló d’Actes de la Societat, l’Orquestra Simfònica de la Societat Musical L’Artesana, baix la batuta del seu director Ximo Arias Botías, realitzarà el concert de clausura de la temporada 15/16, on s’interpretaran tres concerts per a dos solistes. Seguidament, la Banda de la Societat Musical L’Artesana actuarà a la Plaça Major a partir de les 20:00 hores, amb la direcció del seu director Enrique Sapiña.

La nota de premsa amb la informació detallada dels dos concerts es pot consultar a través del següent enllaç: Nota de Premsa Concerts Orquestra i Banda 3-juliol-2016

TambĂ© pots vore a continuaciĂł el programa complet dels concerts i la informaciĂł detallada dels solistes que actuaran amb l’Orquestra: HĂ©ctor Comes, JosĂ© MorellĂ , Albert AntolĂ­, HĂ©ctor MorellĂ , Pablo Roig i Juan Carlos Mingarro.

 

Concert d’estiu de l’Orquestra Simfònica

Escrit per a Jun 18, 2016 a Orquestra | Comentaris

Concert d’estiu de l’Orquestra Simfònica

El pròxim diumenge 19 de juny, l’Orquestra de la Societat Musical l’Artesana de Catarroja celebrarĂ  el seu concert d’estiu a la Plaça de la Llotgeta. SerĂ  a partir de les 20:00 hores i baix la direcciĂł del mestre Ximo Arias. No dubteu en acostar-vos!

Per a consultar el programa complet de l’acte, clica a continuaciĂł: http://www.lartesana.org/wp-content/uploads/2016/06/Programa-complet.-19-de-juny.pdf

concert plaça llotgeta

X Trobada Orquestres Horta Sud

Escrit per a Feb 18, 2016 a Agrupacions, Orquestra | Comentaris

X Trobada Orquestres Horta Sud

El proper diumenge, dĂ­a 21 de febrer tindrá lloc a Paiporta la X Trobada d’Orquestres de l’Horta Sud.

El encontre comenzará a les 10:30 del matĂ­, i l’Orquestra de la S.M. l’Artesana actuará per la vesprada.

Vos esperem per a gaudir de bona mĂşsica i animar als musics de la nostra orquestra.

 2016 Cartel Trobada orquestres

CONCERT D`ESTIU

Escrit per a Jun 21, 2015 a Agrupacions, Orquestra | Comentaris

CONCERT D`ESTIU

El pròxim dia 3 de Juliol, a les 20:00 hores i en el salĂł d`actes de la Casa de la Cultura, l´Orquestra Simfònica de la Societat Musical l`Artesana, baix la direcciĂłn de del seu director, Ximo Arias BotĂ­as, OferirĂ  el Concert d’Estiu.

Vos esperem!!

concert orquestra

concert orquestra

CONCERT BENÉFIC MANS UNIDES

Escrit per a Feb 13, 2015 a Agrupacions, Coral, Escola, Orquestra | Comentaris

CONCERT BENÉFIC MANS UNIDES

CONCERT MANOS UNIDAS en el que participarĂ  l’Orquestra Simfònica i la Coral Juvenil “Antonio Claverol” de la Societat Musical l`Artesana de Catarroja.

El concert tindrà lloc el pròxim 22 de Febrer a les 18 hores en el TAC de Catarroja.
Les entrades per al concert de l’Orquestra i la Coral Juvenil “Antonio Claverol” en benefici de Manos Unidas de Catarroja, es poden adquirir aquest Dimecres, Dijous i Divendres a partir de les 18.30 hores, en el local social de l’Artesana.

El preu de les entrades és 5€.

No podeu faltar! Vos esperem!mov006_Capture_3

Orquesta Sinfonica S.M. l`Artesana