Societat Musical L'Artesana de Catarroja

L’Orquestra

La presentaciĂł i primer concert de l´Orquestra l´Artesana va ser el dia 2 de Juliol de 1994 baix la direcciĂł del Mestre – Fundador D. JosĂ© Manuel Miñana Juan, que durant els anys 1995 i 1996 va realitzar diversos concerts en el seu de la Societat i en la Casa de la Cultura de Catarroja…
Coneix l’Orquestra
 

Concierto de Navidad Orquesta

Escrit per a Dec 12, 2022 a Orquestra | Comentaris

Concierto de Navidad Orquesta

Diumenge que ve dia 18 de desembre, l’Orquestra Simfònica de la S.M. l’Artesana ens oferirĂ  el concert de Nadal. En esta ocasiĂł, l’orquestra dirigida per Ximo Arias, interpretarĂ  diverses bandes sonores de cine, aixĂ­ com temes nadalencs. És un concert que no vos podeu perdre.

Concert Orquestra

Escrit per a Mar 28, 2022 a Agrupacions, Orquestra, Uncategorized | Comentaris

Concert Orquestra

El pròxim dia 9 d’abril de 2022, l’Orquestra Simfònica participarĂ  en el Cicle de Concerts de MĂşsica de Cambra de CaixaBank, que tindrĂ  lloc en l’Alqueria de Juliá, Casa de la MĂşsica a València i nova seu de la FederaciĂł de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

FSMCV Institut ValenciĂ  de Cultura GVA

Ajuntamernt de Catarroja

#FentArtesana #CulturaSegura

CONCIERTO DE NAVIDAD

Escrit per a Dec 13, 2021 a Agrupacions, Orquestra, Uncategorized | Comentaris

CONCIERTO DE NAVIDAD

Diumenge que ve, 19 de desembre de 2021, l’Orquestra Simfònica de la Societat Musical l’Artesana oferirĂ  el tradicional concert de Nadal que tots els anys organitza l’Ajuntament de Catarroja. L’entrada serĂ  gratuĂŻta fins a completar aforament. Vine a celebrar el nadal amb nosaltres .

#CulturaSeguraAjuntament de Catarroja.

El prĂłximo domingo, 19 de diciembre de 2021,  la Orquesta SinfĂłnica de la Societat Musical l’Artesana ofrecerá el tradicional concierto de Navidad que todos los años organiza el Ayuntamiento de Catarroja. La entrada será gratuita hasta completar aforo.

Ven a celebrar la navidad con nosotros #CulturaSeguraAjuntament de Catarroja.

Concert de l’Orquestra Simfònica l’Artesana

Escrit per a Jun 12, 2021 a Agrupacions, Orquestra | Comentaris

Concert de l’Orquestra Simfònica l’Artesana

El proper dĂ­a 4 de juliol de 2021, a les 12:00 hores, l’Orquestra Simfònica de la S. M. l’Artesana ens oferirá un concert en el TAC (Teatre Auditori de Catarroja).

La orquestra, dirigida per el seu director titular Ximo
arias BotĂ­as, interpretará un repertori d’obres de Corelli, Vivaldi i Bach.

🌆 No et pots perdre aquest concert #FentArtesana💜🎺🎶🎷🥁#CulturaSeguraAjuntament de Catarroja.

Concert preparaciĂł Certamen d’Orquestres

Escrit per a Feb 6, 2018 a Agrupacions, Orquestra | Comentaris

Concert preparaciĂł Certamen d’Orquestres

Amb motiu de la participaciĂł al “II Certamen d’Orquestres Bankia”, l’Orquestra Simfònica de l’Artesana de Catarroja oferirĂ  un concert el pròxim dissabte 17 de febrer a les 18.15 hores en l’Auditori Florida de Paiporta.

17 febrer 201818_15 auditori floridapaiporta

Concert Santa CecĂ­lia 2017

Escrit per a Nov 22, 2017 a Banda Simfònica, Orquestra | Comentaris

Concert Santa CecĂ­lia 2017

El pròxim dissabte 25 de novembre tindrĂ  lloc al TAC el concert de festes de Santa CecĂ­lia a cĂ rrec de l’Orquestra i la Banda Simfònica de l’Artesana de Catarroja. SerĂ  el dia en què els nous mĂşsics que s’incorporen enguany a les agrupacions pugen per primera vegada a l’escenari junt amb la resta de mĂşsics. Una vesprada molt emocionant que començarĂ  a les 18.30 hores, amb entrada debades.

La nostra Orquestra estĂ  d’enhorabona!

Escrit per a Oct 3, 2017 a Agrupacions, Orquestra | Comentaris

La nostra Orquestra estĂ  d’enhorabona!

L’Orquestra Simfònica de l’Artesana ha sigut escollida per a participar al II Concurs d’Orquestres Bankia de la Comunitat Valenciana, dins de la SecciĂł Salvador Giner i junt amb la ‘Orquesta SinfĂłnica de la S.M. “La ArtĂ­stica” de Buñol’.

AcĂ­, l’enllaç de la FSMCV on s’anuncia la notĂ­cia:

https://fsmcv.org/es/actualidad/noticias/aquestes-son-les-orquestres-que-participaran-en-lii-concurs-dorquestres-bankia-de-la-comunitat-valenciana

Concert de presentaciĂł de l’Ensemble de Cordes Greus

Escrit per a Jul 5, 2016 a Escola, Orquestra | Comentaris

Concert de presentaciĂł de l’Ensemble de Cordes Greus

El proper dijous dia 7 de juliol es realitzarà el concert de presentació de l’Ensemble de Cordes Greus de la Societat Musical L’Artesana. L’acte està emmarcat dins de les activitats de la Setmana en clau de fa, que tindrà lloc entre els dies 4 i 8 de juliol. En aquesta activitat els mestres i alumnes de la Societat pertanyents a les disciplines de violoncel i contrabaix, compartiran diverses activitats musicals que engloben des d’assajos i un concert, fins a xarrades sobre temes de rellevància per a la formació musical dels estudiants.

Al concert es podran escoltar adaptacions de les obres de Simón García, Paul McCartney i Pau Casals, a més d’estils compositius que engloben des de música de bandes sonores de cinema a noves obres performatives, on els intèrprets combinen la música amb el moviment i la narració de contes. L’esdeveniment serà al Saló d’Actes de la Societat a les 19’00 hores, i l’entrada serà lliure fins a completar l’aforament.

L’Ensemble de Cordes Greus naix degut a l’interés dels components de les especialitats de violoncel i contrabaix en
donar a conèixer al públic les virtuts d’aquests instruments, que normalment són peces fonamentals a l’orquestra però complint la funció d’instruments d’acompanyament d’una melodia. L’ensemble està format per intèrprets de
diverses edats on, encara que els més xicotets compten amb tan sols vuit anys, treballen colze a colze amb els més grans.

Col·laboren en l’activitat la Societat Musical L’artesana i la Escola de Música Societat Musical L’Artesana.

(Autor: Jose MorellĂ )

Diumenge 3 de juliol, concert de l’Orquestra i la Banda

Escrit per a Jun 27, 2016 a Banda Simfònica, Orquestra | Comentaris

Diumenge 3 de juliol, concert de l’Orquestra i la Banda

El diumenge 3 de juliol, a les 19:00 hores i al Saló d’Actes de la Societat, l’Orquestra Simfònica de la Societat Musical L’Artesana, baix la batuta del seu director Ximo Arias Botías, realitzarà el concert de clausura de la temporada 15/16, on s’interpretaran tres concerts per a dos solistes. Seguidament, la Banda de la Societat Musical L’Artesana actuarà a la Plaça Major a partir de les 20:00 hores, amb la direcció del seu director Enrique Sapiña.

La nota de premsa amb la informació detallada dels dos concerts es pot consultar a través del següent enllaç: Nota de Premsa Concerts Orquestra i Banda 3-juliol-2016

TambĂ© pots vore a continuaciĂł el programa complet dels concerts i la informaciĂł detallada dels solistes que actuaran amb l’Orquestra: HĂ©ctor Comes, JosĂ© MorellĂ , Albert AntolĂ­, HĂ©ctor MorellĂ , Pablo Roig i Juan Carlos Mingarro.

 

Concert d’estiu de l’Orquestra Simfònica

Escrit per a Jun 18, 2016 a Orquestra | Comentaris

Concert d’estiu de l’Orquestra Simfònica

El pròxim diumenge 19 de juny, l’Orquestra de la Societat Musical l’Artesana de Catarroja celebrarĂ  el seu concert d’estiu a la Plaça de la Llotgeta. SerĂ  a partir de les 20:00 hores i baix la direcciĂł del mestre Ximo Arias. No dubteu en acostar-vos!

Per a consultar el programa complet de l’acte, clica a continuaciĂł: http://www.lartesana.org/wp-content/uploads/2016/06/Programa-complet.-19-de-juny.pdf

concert plaça llotgeta