Societat Musical L'Artesana de Catarroja

L’Orquestra

La presentació i primer concert de l´Orquestra l´Artesana va ser el dia 2 de Juliol de 1994 baix la direcció del Mestre – Fundador D. José Manuel Miñana Juan, que durant els anys 1995 i 1996 va realitzar diversos concerts en el seu de la Societat i en la Casa de la Cultura de Catarroja…
Coneix l’Orquestra
 

Concert de presentació de l’Ensemble de Cordes Greus

Escrit per a Jul 5, 2016 a Escola, Orquestra | Comentaris

Concert de presentació de l’Ensemble de Cordes Greus

El proper dijous dia 7 de juliol es realitzarà el concert de presentació de l’Ensemble de Cordes Greus de la Societat Musical L’Artesana. L’acte està emmarcat dins de les activitats de la Setmana en clau de fa, que tindrà lloc entre els dies 4 i 8 de juliol. En aquesta activitat els mestres i alumnes de la Societat pertanyents a les disciplines de violoncel i contrabaix, compartiran diverses activitats musicals que engloben des d’assajos i un concert, fins a xarrades sobre temes de rellevància per a la formació musical dels estudiants.

Al concert es podran escoltar adaptacions de les obres de Simón García, Paul McCartney i Pau Casals, a més d’estils compositius que engloben des de música de bandes sonores de cinema a noves obres performatives, on els intèrprets combinen la música amb el moviment i la narració de contes. L’esdeveniment serà al Saló d’Actes de la Societat a les 19’00 hores, i l’entrada serà lliure fins a completar l’aforament.

L’Ensemble de Cordes Greus naix degut a l’interés dels components de les especialitats de violoncel i contrabaix en
donar a conèixer al públic les virtuts d’aquests instruments, que normalment són peces fonamentals a l’orquestra però complint la funció d’instruments d’acompanyament d’una melodia. L’ensemble està format per intèrprets de
diverses edats on, encara que els més xicotets compten amb tan sols vuit anys, treballen colze a colze amb els més grans.

Col·laboren en l’activitat la Societat Musical L’artesana i la Escola de Música Societat Musical L’Artesana.

(Autor: Jose Morellà)

Diumenge 3 de juliol, concert de l’Orquestra i la Banda

Escrit per a Jun 27, 2016 a Banda Simfònica, Orquestra | Comentaris

Diumenge 3 de juliol, concert de l’Orquestra i la Banda

El diumenge 3 de juliol, a les 19:00 hores i al Saló d’Actes de la Societat, l’Orquestra Simfònica de la Societat Musical L’Artesana, baix la batuta del seu director Ximo Arias Botías, realitzarà el concert de clausura de la temporada 15/16, on s’interpretaran tres concerts per a dos solistes. Seguidament, la Banda de la Societat Musical L’Artesana actuarà a la Plaça Major a partir de les 20:00 hores, amb la direcció del seu director Enrique Sapiña.

La nota de premsa amb la informació detallada dels dos concerts es pot consultar a través del següent enllaç: Nota de Premsa Concerts Orquestra i Banda 3-juliol-2016

També pots vore a continuació el programa complet dels concerts i la informació detallada dels solistes que actuaran amb l’Orquestra: Héctor Comes, José Morellà, Albert Antolí, Héctor Morellà, Pablo Roig i Juan Carlos Mingarro.

 

Concert d’estiu de l’Orquestra Simfònica

Escrit per a Jun 18, 2016 a Orquestra | Comentaris

Concert d’estiu de l’Orquestra Simfònica

El pròxim diumenge 19 de juny, l’Orquestra de la Societat Musical l’Artesana de Catarroja celebrarà el seu concert d’estiu a la Plaça de la Llotgeta. Serà a partir de les 20:00 hores i baix la direcció del mestre Ximo Arias. No dubteu en acostar-vos!

Per a consultar el programa complet de l’acte, clica a continuació: http://www.lartesana.org/wp-content/uploads/2016/06/Programa-complet.-19-de-juny.pdf

concert plaça llotgeta

X Trobada Orquestres Horta Sud

Escrit per a Feb 18, 2016 a Agrupacions, Orquestra | Comentaris

X Trobada Orquestres Horta Sud

El proper diumenge, día 21 de febrer tindrá lloc a Paiporta la X Trobada d’Orquestres de l’Horta Sud.

El encontre comenzará a les 10:30 del matí, i l’Orquestra de la S.M. l’Artesana actuará per la vesprada.

Vos esperem per a gaudir de bona música i animar als musics de la nostra orquestra.

 2016 Cartel Trobada orquestres

CONCERT D`ESTIU

Escrit per a Jun 21, 2015 a Agrupacions, Orquestra | Comentaris

CONCERT D`ESTIU

El pròxim dia 3 de Juliol, a les 20:00 hores i en el saló d`actes de la Casa de la Cultura, l´Orquestra Simfònica de la Societat Musical l`Artesana, baix la dirección de del seu director, Ximo Arias Botías, Oferirà el Concert d’Estiu.

Vos esperem!!

concert orquestra

concert orquestra

CONCERT BENÉFIC MANS UNIDES

Escrit per a Feb 13, 2015 a Agrupacions, Coral, Escola, Orquestra | Comentaris

CONCERT BENÉFIC MANS UNIDES

CONCERT MANOS UNIDAS en el que participarà l’Orquestra Simfònica i la Coral Juvenil “Antonio Claverol” de la Societat Musical l`Artesana de Catarroja.

El concert tindrà lloc el pròxim 22 de Febrer a les 18 hores en el TAC de Catarroja.
Les entrades per al concert de l’Orquestra i la Coral Juvenil “Antonio Claverol” en benefici de Manos Unidas de Catarroja, es poden adquirir aquest Dimecres, Dijous i Divendres a partir de les 18.30 hores, en el local social de l’Artesana.

El preu de les entrades és 5€.

No podeu faltar! Vos esperem!mov006_Capture_3

Orquesta Sinfonica S.M. l`Artesana

La orquesta de l`Artesana colabora con Caritas

Escrit per a Dec 30, 2014 a Orquestra | Comentaris

La orquesta de l`Artesana colabora con Caritas

El pasat día 24 de decembre, l`Orquesta Simfònica de la S.M. l`Artesana, va oferir una actuació nadalenca en el mercat de Catarroja.

Esta actuació va ser oferida per els nostres mussics, de manera desinteresada per tal de col.laborar amb Cáritas Interparroquial de Catarroja en la recollida d`aliments per als mes necesitats.

Desde la Junta Directiva de l`Artesana, volem donar les gracies als integrants de l`Orquestra i al seu director Ximo Arias Botías.

BON NADAL I UN VENTUROS ANY 2015

Fotos i vídeo, gentilea de Pedro Serrano Gómez

Premis Villa de Catarroja

Escrit per a Nov 21, 2013 a Agrupacions, Orquestra | Comentaris

Premis Villa de Catarroja

La corporación municipal asistió a la gala celebrada en el TAC Francisco Chirivella, en un acto amenizado por la música de una sección de la orquesta de la sociedad musical l’Artesana de la localidad, bajo la dirección de Ximo Arias y que contó también con la presencia de numerosas personalidades del mundo de la cultura. Entre ellos, la directora de Florida Universitària, Empar Martínez, Josep Ramón Lluch de la editorial Perifèric, y la pintora Antonia Mir a la cabeza de su ‘Fundación Antonia Mir’, entidades que colaboran activamente con estos premios. Tanto Martínez como Lluch valoraron la apuesta del ayuntamiento por la creación literaria, ayudando al desarrollo de la cultura local.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

VIII- Trobada Joves Orquestres comarca Horta Sud F.S.M.C.V..

Escrit per a Nov 12, 2013 a Agrupacions, Orquestra | Comentaris

VIII- Trobada Joves Orquestres comarca Horta Sud F.S.M.C.V..

Diumenge passat, 10 de novembre de 2013, l’Orquestra Simfònica de la S.M. l´Artesana de Catarroja va participar en la VIII Trobada d’Orquestres de l’Horta Sud. El dit esdeveniment, igual que en anys anteriors, va ser organitzat per la Junta Comarcal de la F.SM.C.V. i es va celebrar en el Teatre Auditori Municipal d’Aldaia (TAMA) . L’acte va començar entorn de les 10 del matí, finalitzant a les 15:30 hores, i a més de la nostra orquestra, va comptar amb la participació de l’Orquestra Filharmònica Ciutat de Manises, l’Orquestra Jove de la Joventut Musical d’Albal, l’Orquestra Simfònica de la Societat Musical l’Om de Picassent, la Jove Orquestra Simfònica de la “Lírica” de Silla, la Jove Orquestra Unió  Musical de Mislata, la Jove Orquestra de la Unió Musical d’Alaquàs, l’Orquestra “L’Amistat” de Quart de Poblet i l’Orquestra Jove de la Unió Musical d´Aldaia. En la seua actuació, l’orquestra Simfònica de l´Artesana va oferir el repertori següent:

– Canción triste      ……………………   (Thaikovsky)

– Danza oriental nº 2   ……………..…….   Granados

– Simple Symphonie   ……………………    (B. Briten)

– Los maestros cantores “Obertura”  ….. (R. Wagner)

    Cal destacar que, amb este concert, Ximo Arias Botías va debutar com a nou director titular de la nostra Orquestra de l´Artesana

 

Un moment de la intervenció de la Orquestra de l´Artesana

Un moment de la intervenció de la Orquestra de l´Artesana

aldaia 2013 03