Societat Musical L'Artesana de Catarroja

Coneix la Coral

Coneix la Coral

 

La Coral Juvenil va ser creada al novembre de 1981 pel llavors Director de l’Escola de M√ļsica de la Societat Musical L’Artesana, el mestre Salvador Chuli√°. El seu primer concert va ser eixe any en la festivitat de Santa Cec√≠lia.

En 1984, obt√© el 1er. Premi en el VII Certamen de Nadales Populars del Corte Ingl√©s de Val√®ncia. Tamb√© en eixe per√≠ode de temps va gravar per a R√†dio Nacional d’Espanya el “Canto a Santa Cecilia” himne compost per D. Salvador Chuli√° i D. Joaqu√≠n Escriv√°.

Don Salvador Chuli√° va estar al capdavant d’esta agrupaci√≥ de 1981 a 1989, per√≠ode durant el qual la Coral realitza diferents concerts amb un gran repertori de can√ßons.

S√≥n molts anys en qu√® la Coral Juvenil es troba inactiva, (nom√©s actuant els alumnes de l’Escola en la clausura el Concert de Santa Cec√≠lia que realitza la Banda Simf√≤nica anualment).

Ja en 2009, Miguel Almarche Pons en el seu projecte de Director de l’Escola de M√ļsica de l¬īArtesana, proposa la recuperaci√≥ de la Coral Juvenil.

En 2009 participa en el Concert de Santa Cec√≠lia i en les diferents Audicions de l’Escola de M√ļsica. Participa en la Trobada de Corals de les festes patronals de Catarroja i realitza un concert de Nadal. En 2010, a banda de les mateixes activitats realitzades l’anterior any, realitza un concert ben√®fic a favor de l’associaci√≥ “Save the Children” per a ajudar als afectats pel terratr√©mol d’Hait√≠. La Coral aconseguix omplir les localitats del Teatre Auditori de Catarroja i aix√≠ es plasma en diferents mitjans informatius, realitzant una bona critica de l’actuaci√≥.

En 2011 tamb√© realitza la Trobada de Corals de Catarroja, concert de Santa Cec√≠lia, concert de Nadal i audicions de l’Escola de M√ļsica.

En 2012 participa en un concert ben√®fic per a l’Associaci√≥ de Malalts d’Alzheimer de Val√®ncia, realitzant una gran actuaci√≥ i participant junt amb la Coral de l’Alzheimer. Aix√≠ mateix la nostra Coral Juvenil participa en el Concert de Santa Cecila.

En el present any 2013 realitza un concert ben√®fic a favor de de “Manos Unidas”, i t√© programat un gran projecte realitzant un concert per a l’Associaci√≥ “Aspanion” de Val√®ncia.

Des de 2009 fins a l’actualitat, la coral est√† composta per 56 xiquets i xiquetes de l’Escola de M√ļsica; i el director es¬†Vicente Almarche Pons.