Societat Musical L'Artesana de Catarroja

El Director

El Director

Director: Vicente Almarche Pons

Naix en Catarroja en 1985. Inicia als sis anys els estudis de música a la Societat Musical L´Artesana de Catarroja, sent el director D. José Manuel Miñana Juan.

Als set anys comença a estudiar Trombó de la ma del mestre Francisco Santos, amb el que cursa el Grau Elemental en l´escola de música d´aquesta societat.

Cursa el Grau Mitjà de Música en l´especialitat de Trombó en el Consevatori Profesional de Música de Catarroja, amb els mestres D.Gabriel Sanchis, D.Salvador Tarrasó i D.Rafael Sanz.

És seleccionat per formar part del quintet de metalls i de l´Orquestra del Conservatori de Catarroja per realizar diferents concerts per la Comunitat Valenciana.

Acaba els seus estudis superior de trombó al Conservatori Superior de Castelló i al Conservatori Superior “Oscar Esplà” d’Alacant, amb el mestre Fco. Javier García.

Ha realitzat Cursets de perfeccionament de Trombó amb els mestres: Juan Bautista Abad, Salvador Tarrasó, Carlos Gil i Enrique Ferrando. També a rebut Masters Class dels Trombonistes Christian Lindberg i Carlos Climent. Ha realitzar cursos de Contrapunt en la Academia Allegro amb el mestre David Baixauli.

Ha participat en diferents bandes de la Comunitat, realitzant diferent certamens, concerts i festivals.

Ha viatgat per Austria, Alemanya i Suïssa amb la Banda Escolar “El Drac” de Torrent.

Ha sigut professor de trombó en al Centre Instructiu Musical Tendetes de Valencia.

Es sóci i component del SGAE (Societat General de Autors i Editors); com a compositor ha realitzat diferents composicions de música per a diferents agrupacions musicals.

Actualment es director de la Coral-Rondalla a l´Associació “Cami La Noria” de Torrent, director de la Coral-Rondalla del Ceam de Catarroja, director de la Coral-Rondalla del Ceam del Cabanyal (València), professor de Trombó i Bombardí a la Banda de Música de Campanar (València), professor de Trombó i Llenguatge Musical a la Escola de Música de L’Artesana i Director de la Coral Juvenil “Antonio Claverol” de la Societat Musical L’Artesana de Catarroja.

Es coordinador, professor i Director de la Banda de Música del Campament de Música que organitza l’Escola de Música de l’Artesana.

Es músic de la Banda Sinfónica i Orquestra de la Societat Musical L´Artesana de Catarroja.