Coneix la Societat

PRESENTACIÓ DE LA PAGINA WEB

La Junta Directiva de la Societat Musical L´Artesana, els dóna la benvinguda a la nostra pàgina web. En ella trobaren qualsevol classe d’informació sobre l’activitat de la nostra societat musical: des de notícies relacionades amb l’Escola de Música, la Banda Simfònica, l’Orquestra i la resta de formacions musicals a concerts i calendaris d’activitats duts a terme per esta Societat Musical.

Des del convenciment que es tracta d’una aposta tecnològica important i a fi de respondre al repte que planteja la societat de la informació, ens complaem a posar-la a la seua disposició.

La Societat Musical L`Artesana, com una de les entitats més longeves de la vila de Catarroja, pretén acostar-se a través de la xarxa, a quants demostren el seu estima a la dita entitat. Ha quedat demostrat que la qualitat no està renyida amb la tradició i per tant, cada dia afrontem nous reptes musicals i culturals.

Des d’esta pàgina els mostrem part de la nostra història i del present, alhora que els animem a formar part del nostre futur per mitjà dels seus suggeriments i participacions, en pro de millorar dia a dia nostra web. Per tant, invitem als visitants del nostre portal a endinsar-se en totes i cada una de les seues seccions per a conéixer millor la realitat de la Societat Musical L`Artesana, la qual porta molt de temps desenrotllant un ingent esforç per a la difusió i l’educació de la cultura en general i de la Música en particular.

El nostre desig: Continuar posant la banda sonora a la nostra població i al món sencer.

Puntxa per escoltar el Cant a Santa Cecilia

himne santa Cecilia

BANDERA2