Societat Musical L'Artesana de Catarroja

La Societat

Ho sentim, però aquesta entrada no es troba disponible en aquest idioma.

Concert ADN ARTESANA

Escrit per a Feb 27, 2023 a Agrupacions, Banda Simfònica, Societat | Comentaris

Concert ADN ARTESANA

Apunteu la pròxima cita, perquè estem preparant un concert molt especial… Més de cent anys d’història fan que la nostra Societat posseïsca gran quantitat d’il·lustres músics i compositors, fet del que ens sentim molt orgullosos. I sempre que s’ha donat l’oportunitat ho hem demostrat als concerts i actes de les nostres agrupacions. Aquesta vegada, ens espera un concert on els protagonistes seran alguns d’aquestos músics, qui segueixen formant part activa de la nostra Societat i agrupacions. Gràcies a ells i elles, vos podem avançar que estem preparant un cicle anomenat ADN ARTESANA, dedicat exclusivament a mostrar-vos el passat, present i futur d’aquesta Societat i dels seus il·lustres membres.

PRIMERA PART

Giraldillo, pasodoble, Pascual Péris Chirivella

La Barila, pasdoble, Fernando Sánchez Manzaneque

Antonio Daniel, pasodoble Pedro Gimenez Ballesteros

25 Anys, pasodoble, Miguel Morellá Asins

SEGONA PART

Quatre dances, Francisco A. Bort Ramón

Beatriz’s Nightmare, Ximo Arias Botías

Direcció: Ximo Arias Botías

#FentArtesana

Ajuntament de Catarroja

TAC Catarroja

Todas las reacciones:30Tú, Jose Domingo, Julian Rico Belda y 27 personas más

Banda Jove “Eduardo Tarín”

Escrit per a Dec 14, 2022 a Societat | Comentaris

Banda Jove “Eduardo Tarín”

El pasado día 26 de noviembre de 2022, tuvo lugar el tradicional Concierto de Santa Cecilia, donde les dimos la bienvenida a los nuevos músicos de la Orquesta y Banda Sinfónica y ofrecimos un merecido reconocimiento a los maestros Miguel Morellá y Eduardo Tarín Ruiz, así como a Carmen Giménez como Camarera de Santa Cecilia. Nuestro presidente Oscar Guillem, en un momento de su alocución, comunicó a los asistentes al concierto que la Junta Directiva de la Sociedad Musical l’Artesana, ha decidido que la banda juvenil de nuestra Sociedad pase a denominarse desde ahora -Banda Jove “Eduardo Tarín“- en homenaje a quien fuera fundador de la misma y como reconocimiento a su labor y dedicación durante toda una vida por su Artesana.

Pincha aquí para ver el video homenaje al Maestro Eduardo Tarín.

El Maestro Eduardo Tarín
El Maestro D. Eduardo Tarín Ruiz

Concert Santa Cecilia 2022

Escrit per a Nov 22, 2022 a Agrupacions, Societat | Comentaris

Concert Santa Cecilia 2022

Vos convidem al Concert de Santa Cecilia, el pròxim dissabte 26 de novembre, al Teatre Auditori de Catarroja, en el que rebrem als nous musics de l’Orquestra i Banda Simfòniques, dirigides per Ximo Arias, amb la col-laboració de la Coral Antonio Claverol i el seu director, Visente Almarche.

Com bé se sap des de la nostra Societat portem diversos anys reconeixent a aquelles persones que, d’alguna manera han contribuit a fer mes gran i notoria nostra societat musical, aquests últims anys viscuts van impedir continuar duent a terme aquestos merescuts reconeixements i és el moment de reprendre aqueixos actes on rebran la calor de tots nosaltres i intentarem estar a l’altura del que mereixen.

Enguany serà en una data tan assenyalada com és el concert de Santa Cecília on retrem homenatge i reconeixement a tres persones més que formen ja part d’eixes pàgines de la nostra història. Els mestres Eduardo Tarín Ruiz i Miguel Morellá Asins al costat de la cambrera de l’any 2000 Carmen Giménez Costa seran les que tindran protagonisme durant el pròxim concert i on rebran la calor i l’estima de tots nosaltres.

#FentArtesana

Festes Santa Cecilia 2022

Escrit per a Nov 16, 2022 a Societat | Comentaris

Festes Santa Cecilia 2022

Por fin ha llegado el mes de noviembre y con él las fiestas a nuestra Patrona Santa Cecilia. Aquí teneis el programa de fiestas de este año.

Presentació Musa i Cambrera 2022

Escrit per a Nov 16, 2022 a Societat | Comentaris

Presentació Musa i Cambrera 2022

El passat 2 de juliol de 2022 va ser la presentació oficial de Blanca Garcia Campos i Marian Bellot com a Musa i Cambrera de la Societat. Tots els músics i companys de l’Artesana vos desitgem el millor en aquest any vostre.

Enhorabona!

Felicitacions a Noemi Zarzo

Escrit per a Nov 16, 2022 a Societat | Comentaris

Felicitacions a Noemi Zarzo

Desde la Societat Musical l’Artesana, volem donar l’enhorabona a la clarinetista de l’Artesana, Noemi Zarzo Alapont pel seu primer premi a la Categoria B del Concurs per a Clarinet sol “Clarinetissim” , celebrat a Agullent, el passat día 28 de juliol de 2022

FESTES SANTA CECILIA 2021

Escrit per a Dec 13, 2021 a Societat | Comentaris

FESTES SANTA CECILIA 2021

I per fi va arribar. Despres de dos anys, tanquem de nou novembre amb la nostra festa gran, el Concert de Santa Cecilia i la recollida del educandos dels anys 2020 i 2021. Ni més ni menys que 27 nous músics que pasen a formar part de les nostres agrupacions Enhorabona a totes les famílies i als músics . També a la Coral Antonio Claverol, formada per alumnes de l’Escola de Música, que van participar tant al concert com a la misa, acompanyats per la Banda i l’Orquestra Simfònica, interpretant el nostre Cant a Santa Cecilia.

EDUCANDOS 2019-2020 I 2020-2021
La coral “Antonio Claverol” amb el seu Director Visente Almarche

LOTERIA DE NAVIDAD

Escrit per a Dec 13, 2021 a Societat | Comentaris

LOTERIA DE NAVIDAD

Muy importante

Como es habitual por estas fechas, la Sociedad Musical l’Artesana ha vendido participaciones del número 40623 de la Lotería Nacional para el sorteo del día 22 de diciembre de 2021. Comoquiera que se han extraviado las papeletas con la numeración del 3561 al 3608, dichas participaciones han sido anuladas y no se abonarán en caso de que resultase premiado nuestro número en el sorteo del dia 22 de diciembre.

Molt important: Com és habitual a l’hora d’ara, la Societat Musical l’Artesana ha venut participacions del número 40623 de la Loteria Nacional per al sorteig del dia 22 de desembre de 2021. Com vulga que s’han extraviat les paperetes amb la numeració del 3561 al 3608, les dites participacions han sigut anul·lades i no s’abonaran en el cas que resultara premiat el nostre número en el sorteig del dia 22 de desembre.

CONCERT SANTA CECILIA

Escrit per a Nov 22, 2021 a Agrupacions, Societat | Comentaris

CONCERT SANTA CECILIA

Dissabte que ve, dia 27 de novembre de 2021, a les 17:30 hores,tendrá lloc en la TAC (Teatre Audotori de Catarroja) el concert que la Societat Musical l’Artesana oferix en ocasió de les festes en honor a Santa Cecília 2021. En el concert participarán l’Orquestra Simfònica de la nostra societat musical, la Banda Sinfónica; dirigides ambdós formacions pel nostre Director Ximo Arias Botías; i la Coral Juvenil “Antonio Claverol” dirigida per Visente Almarche Pons. En el referit concert seran presentats els nous músics que s’incorporen a les dos formacions musicals. L’entrada és gratuïta fins a completar aforament.

 No et pots perdre aquest concert #FentArtesana#CulturaSeguraAjuntament de Catarroja.

PRIMERA PART (Orquestra Simfònica)

Sabat Mater ……………………. Giovanni Battista Pergolesi

Solistes: Elvira Sala (Soprano) i Angela Sánchez (Alt)

Director Ximo Arias

SEGONA PART (Banda Simfònica)

La Primitiva (pasdoble) …………………………. Jeff Penders

IV Moviment Sinfonía nº 1 “Titán” ………… Gustav Mahler

North Fantasy ………………………………………….. Ximo Arias

Director Ximo Arias

CORAL JUVENIL “Antono Claverol”

Cant a Santa Cecilia ……………. Salvador Chuliá i Joaquin Escrivá

Director Visente Almarche

Concert de Santa Cecilia 2020

Escrit per a Nov 24, 2020 a Societat, Uncategorized | Comentaris

Concert de Santa Cecilia 2020

Tot i que estem molt agraïts al públic que sempre ens fa costat, sabem que tant per la situació actual com per altres motius, molta gent no pot assistir als concerts i actuacions que oferim. És per això, que estrenem aquest canal de YouTube, on penjarem les actuacions de les diferents agrupacions de la nostra societat, per poder fer arribar la nostra música a tots aquells que no puguen gaudir-la en directe. Ja podeu veure el Concert de Santa Cecília que va tindre lloc el día 21 de novembre de 2020 al TAC Catarroja.

Clica per a veure el concert