Societat Musical L'Artesana de Catarroja

La Societat

Ho sentim, però aquesta entrada no es troba disponible en aquest idioma.

Galeria Concert Presentació Musa i Cambrera 17/18

Escrit per a Jul 17, 2017 a Banda Simfònica, Societat | Comentaris

Galeria Concert Presentació Musa i Cambrera 17/18

El passat dissabte es va celebrar el concert de presentació de la nova musa (Adelaida Moreno) i la nova cambrera (Isabel Vila) de la SM L’Artesana de Catarroja. Ací vos deixem les millors imatges de la vesprada:

 

Concert de presentació de la Musa i la Cambrera 17/18

Escrit per a Jul 11, 2017 a Banda Simfònica, Societat | Comentaris

Concert de presentació de la Musa i la Cambrera 17/18

El pròxim dissabte dia 15, a partir de les 20 hores i al TAC, se celebrarà el concert de presentació de la nova musa (Adelaida Moreno) i cambrera (Isabel Vila) de la Societat Musical l’Artesana de Catarroja.

Vos esperem!

Concert dels grups de cambra de la JOGV

Escrit per a Apr 19, 2017 a Agrupacions, Societat | Comentaris

Concert dels grups de cambra de la JOGV

El pròxim divendres 21 d’abril, a les 18.30 h, els grups de cambra de la JOVE ORQUESTRA DE LA GENERALITAT VALENCIANA oferiran un concert al saló d’actes de la Societat Musical l’Artesana de Catarroja.

A més, serà un honor i un privilegi rebre de nou a la mestra BEATRIZ FERNÁNDEZ AUCEJO, qui fóra directora titular de la nostra Societat i que dirigirà el concert de divendres.

(ENTRADA DEBADES)

Festes en honor a Santa Cecília 2016

Escrit per a Nov 10, 2016 a Agrupacions, Societat | Comentaris

Festes en honor a Santa Cecília 2016

Com cada any, la nostra Societat es prepara per a celebrar les festes de Santa Cecília, patrona dels músics, i volem compartir amb vosaltres el programa d’actes que hem preparat per a les pròximes setmanes.

Des d’este dissabte 12 i fins al diumenge 27, la S.M L’Artesana de Catarroja ha preparat concerts, sopars, berenars i tot tipus d’esdeveniments per a que músics de totes les edats, familiars i amics gaudixquen de l’amistat i de l’orgull que suposa ser músic.

Esteu tots convidats!

Bon Nadal

Escrit per a Dec 15, 2015 a Societat | Comentaris

Bon Nadal

Que mai vos falte un somni pel qual lluitar, un projecte que realitzar, quelcom que aprendre, un lloc a on anar i algú a qui voler

¡Bon Nadal!

Bon Nadal 2015 / 2016

Concert de flautes

Escrit per a Nov 17, 2015 a Societat | Comentaris

Concert de flautes

Excel·lent concert el que ens van oferir Juana Guillem i Elisa Ferrer dissabte passat dia 14 de novembre en l’auditori del Conservatori “Jose Manuel Izquierdo” de Catarroja.

El concert, organitzat per Juana Guillem i patrocinat per YAMAHA va reunir a grans figures del panorama musical internacional, amb figures com Isabel Vila (Flauta solista de la Banda Municipal de València), Maria José Llorenç (Professora del Conservatori Municipal de València), Mª Dolores Tomás (Catedràtica de flauta del Conservatori Superior de Música “Joaquín Rodrigo” de València) , Abel Aldás (Professor de flauta del Conservatori Jose M. Izquierdo de Catarroja) , Federico Peris (Professor de flauta del Conservatori Professional de Música de València), Miquel Llopis (Professor del Conservatori superior deMusica de Torrent), Elisa Ferrer () , Gala Kossakowski i Paula Aguilar.

CONCERT FLAUTES SANTA CECILIA 2015

concert flautes 2

concert flautes 14-11-15 01

12247933_1065810526776904_6889932963029948927_o

12219458_10207666353440191_5029734585196127507_n

Els nous mussics

Escrit per a Nov 12, 2015 a Societat | Comentaris

Els nous mussics

La Junta Directiva  de la S.M. l’Artesana, feliçita als educandos que s’incorporen a la Banda Simfònica y a l’ Orquestra Simfònica.

mussics 2015

 

Salutació de la Musa

Escrit per a Nov 7, 2015 a Societat | Comentaris

Salutació de la Musa

Estimats músics i membres de la Societat Musical l’Artesana, com tots els anys, dediquem la festa en honor a la patrona dels músics, Santa Cecilia.

Enguany tinc l’oportunitat de dirigir-me a vosaltres com a Musa de l’any 2015 i, aprofite per convidar-vos a tots a gaudir de la nostra festa.
M’agradaria donar l’enhorabona a tots els músics que s’ncorporen enguany a aquesta gran familia en la que he estat desde ben xicoteta i, a la qual enguany, tinc l’oportunitat de representar amb molt d’orgull.

ELISA FERRER

ELISA FERRER

Enhorabona a Juana Guillem i Piqueras, cambrera del 2015 i músic de l’Artesana amb tradició familiar en aquest món. Tot un orgull per a  la nostra societat.
També he de donar l’enhorabona a Marta Bort i Marí per haver representat durant el 2014 a la nostra societat, un exemple a seguir i donar pas a totes les xiquetes i senyoretes a seguir amb aquesta tradició de ser musa.
Agraïr a la junta directiva, al director de la nostra banda Enrique Sapiña, al director de la banda juvenil David Nàcher i al director de l’orquestra Ximo Arias, el treball que fan dia a dia per tots nosaltres.
Familiars, amics i companys, tots units pel mateix: la música! Eixe art que ens envolta, ens cautiva, ens emociona i que ens ompli de sentiments.
Vos desitge molt bones festes.

Salutació de la Cambrera de Santa Cecília

Escrit per a Nov 7, 2015 a Societat | Comentaris

Salutació de la Cambrera de Santa Cecília

Senyor President, directius, músics i socis de L’Artesana

Per a mi és un gran honor que  pensareu en nomenar-me este any cambrera de Sta. Cecília de la nostra Societat. A més, m’heu fet molt feliç perquè açò em permet trobar-me més prop de la meua banda, en la que vaig començar i a la que li dec la dedicació professional i personal de la meua vida.fotos Juana convencion 030

No sabria explicar que és per a mi la música, la millor manera que tinc d’expresar-ho és tocant el meu instrument i des de fa ja uns anys, trasmetent el que sé als meus alumnes. Només vos diré breument que la música ha sigut i és molt més que la meua realització professional, és una forma de comunicar-me i de estar en el món de la que no m’he cansat mai. El iniciar-me en aquest camí de la música li ho dec a la meua familia, especialment a mon pare, també als meus mestres que sempre duc en el meu cor i també, en un lloc molt destacat, a la Banda l’Artesana del meu poble, Catarroja. L’Artesana és l’agrupació, la Societat, en que em vaig sentir músic per primera vegada, en la que vaig començar a formar-me com a músic i com a persona. 

En l’Artesana vaig escoltar per primera vegada música culta,  vaig aprendre que cal escoltar als meus companys d’altres instruments, vaig començar a buscar la unitat i l’armonia de l’obra musical, em vaig sentir participant en la tasca comuna de fer música. I també em vaig relacionar en persones de totes les edats i vaig aprendre a respectar el valor de tots. I per descomptat, em vaig divertir moltíssim fent música i convivint amb els meus companys.

M’agradaria  desitjar a esta gran familia que és la Societat Musical l’Artesana de Catarroja que passen unes boniques festes de Sta. Cecília.  La Musa d’aquest any, Elisa Ferrer, a la que m’unix un carinyo especial, i jo mateix intentarem posar el nostre granet d’arena per què es faça realitat este desig.

També vull desitjar als educandos que este any ingressen en la banda que mantinguen la il.lusió per molts anys i que recorden este dia igual que  jo el  recordaré sempre: “El primer dia de músic”. I als pares i mares dels educandos dir-los simplement que no dubten que l’esforç suplementari que estan fent per l’educació dels seus fills val la pena.

Vull agrair  a la Directiva i al seu President el  gran treball que fan, tots sabem que després de dedicar-se a les nostres ocupacions personals, traure forces per a la Societat és  un treball suplementari que de vegades es fa dur. Als socis m’agradaria suggerir-los que no deixen de donar suport a esta Societat que no podria existir sense ells.

Li pregue a Santa Cecilia que ens cuide i ens acompanye en este art maravellós que és la Música.

Com diu Joan Manuel Serrat en una cançò: Música, bendita Música.

Juana Guillem

Juana Guillem