Societat Musical L'Artesana de Catarroja

La Societat

Ho sentim, però aquesta entrada no es troba disponible en aquest idioma.

Programa de festes Santa Cecilia 2023

Escrit per a Nov 5, 2023 a Societat | Comentaris

Programa de festes Santa Cecilia 2023

Aquí os dejamos el programa de actos festivos organizados por nuestra Sociedad musical dentro de las fiestas en honor a Santa Cecilia

Concierto de Santa Cecilia 2023

Escrit per a Oct 31, 2023 a Agrupacions, Societat | Comentaris

Concierto de Santa Cecilia 2023

Con la llegada del mes de noviembre, las fiestas en honor a nuestra patrona Santa Cecilia llaman a la puerta de nuestra Artesana. Como ya viene siendo habitual, nuestra Sociedad rendirá homenaje y reconocimiento en el ya tradicional Concierto de Santa Cecilia a personas que forman parte de la familia de la Artesana.

Este año será el turno para una de las figuras más importantes de la historia de la Artesana, será el momento de rendir homenaje y reconocimiento al maestro Don Salvador Chuliá Hernández, así como, a Mari Carmen Ramiro Boluda; Camarera de Santa Cecilia y Madrina de nuestra bandera.

Será en los conciertos que tendrán lugar en el TAC Catarroja el Viernes día 17 de noviembre a las 20h (Concierto Monográfico) con la presencia de Josu de Solaun, Miguel Angel Gorrea, Verónica Gómez y Antonio Cambres Rodríguez y el Sábado 18 de noviembre a las 17,30h en el (concierto de Santa Cecília 2023) con las agrupaciones Sinfónicas de Orquesta, Banda y Coral “Antonio Claverol” junto al Solista Ernesto Chuliá, #FentArtesana

D. Salvador Chuliá Hernández

Concert Festes 2023

Escrit per a Sep 14, 2023 a Banda Simfònica, Societat | Comentaris

Concert Festes 2023

Comença una nova temporada a l’Artesana, i que millor que amb el nostre tradicional Concert de Festes en honor a Sant Miquel, que ens oferirà la Banda Simfònica, emmarcat dins de les festes patronals de Catarroja, el diumenge 17 a les 19 h a la Plaça Major.

En aquest concert, com ja va sent habitual, rendirem reconeixement a dos dels nostres il·lustres músics artesans: Antonio Alapont i Vicente Esteve.
Vos esperem per a gaudir d’una vesprada d’emocions i bona música. 🎶

Campament Musical l’Artesana 2023

Escrit per a Jun 22, 2023 a Societat | Comentaris

Campament Musical l’Artesana 2023

Un any més, l’Escola de Música de la Societat Musical l’Artesana de Catarroja organitza el Campament Musical d’Estiu, que enguany cel·lebra la seua XIII edició i que es realitzarà del 26 de juny al 1 de juliol del 2023. Enguany i com a novetat, el Campament Musical de l’Artesana es trasllada a l’interior de la Comunitat Valenciana, més concretament a la població de Teresa de Cofrents. Aquest any utilitzarem les instal·lacions de l’alberg municipal de la població de Teresa de Cofrents durant la nostra estada. Situat en la part alta de la població, a la plaça de l’església, al costat de l’església del poble i l’ajuntament. A escassos metres del carrer de camí cap a la cima de la muntanya on es troben les restes de l’antiga ermita de la Santa Creu.

Des de la coordinació del Campament volem agrair a tots els que han ficat la plena confiança en aquest projecte durant tants anys, com també a les noves entitats i institucions que col·laboren en l’éxit d’aquest campament.

En primer lloc a la família Stomvi, a la família UpSound i al seu mentor Vicente Honorato. Són ja alguns anys els que duguem de vincle i molts detalls i moments viscuts amb ells.

Aquest any volem agrair també a la Societat Musical San Blas de Teresa de Cofrents per obrir-nos les portes de la seua casa, i cedir-nos les instal·lacions, material i l’instrumental necessari.

També a l’ajuntament de Teresa de Cofrents perqué per uns dies serem uns habitants més i segur que anem a estar d’alló més a gust.

I com no, a tot el colectiu de l’Artesana. El Campament és peça clau en el projecte de fer creixer la Societat, i ho estem aconseguint.

El campament musical és alguna cosa més que música, és un poc més que persones, el campament és vida. Descarregat tota l’informació al codi QR

Descarregat tota l’informació al codi QR

#femArtesana

#XIIICampamentMusical

D.E.P Ángel Asunción

Escrit per a Jun 19, 2023 a Societat | Comentaris

D.E.P Ángel Asunción

Desde la Sociedad Musical L’ Artesana de Catarroja queremos sumarnos al dolor tras la noticia del fallecimiento del Presidente de Honor de la FSMCV Don Ángel Asunción Rubio.

Lamentar el fallecimiento de quien ha sido una de las figuras más importantes dentro del mundo bandístico de la Comunidad Valenciana, a quien nuestra Sociedad Musical L’ Artesana rindió reconocimiento en el Concierto de Santa Cecilia, así como, la entrega de la Insignia de Oro de nuestra Sociedad el pasado 2019.

Queremos recordar en estos momentos las palabras que ese día nuestro presidente Oscar Guillem en un TAC puesto en pié reconociendo la labor y trabajo por nuestras sociedades a quien hoy nos deja…..

“Nuestras Bandas de Música y nuestras Sociedades Musicales han sido, son y serán el colectivo cultural más importante de nuestra Comunidad Valenciana gracias a Don Ángel Asunción Rubio”.

D.E.P. Don Ángel Asunción Rubio.

Concert ADN ARTESANA

Escrit per a Feb 27, 2023 a Agrupacions, Banda Simfònica, Societat | Comentaris

Concert ADN ARTESANA

Apunteu la pròxima cita, perquè estem preparant un concert molt especial… Més de cent anys d’història fan que la nostra Societat posseïsca gran quantitat d’il·lustres músics i compositors, fet del que ens sentim molt orgullosos. I sempre que s’ha donat l’oportunitat ho hem demostrat als concerts i actes de les nostres agrupacions. Aquesta vegada, ens espera un concert on els protagonistes seran alguns d’aquestos músics, qui segueixen formant part activa de la nostra Societat i agrupacions. Gràcies a ells i elles, vos podem avançar que estem preparant un cicle anomenat ADN ARTESANA, dedicat exclusivament a mostrar-vos el passat, present i futur d’aquesta Societat i dels seus il·lustres membres.

PRIMERA PART

Giraldillo, pasodoble, Pascual Péris Chirivella

La Barila, pasdoble, Fernando Sánchez Manzaneque

Antonio Daniel, pasodoble Pedro Gimenez Ballesteros

25 Anys, pasodoble, Miguel Morellá Asins

SEGONA PART

Quatre dances, Francisco A. Bort Ramón

Beatriz’s Nightmare, Ximo Arias Botías

Direcció: Ximo Arias Botías

#FentArtesana

Ajuntament de Catarroja

TAC Catarroja

Todas las reacciones:30Tú, Jose Domingo, Julian Rico Belda y 27 personas más

Banda Jove “Eduardo Tarín”

Escrit per a Dec 14, 2022 a Societat | Comentaris

Banda Jove “Eduardo Tarín”

El pasado día 26 de noviembre de 2022, tuvo lugar el tradicional Concierto de Santa Cecilia, donde les dimos la bienvenida a los nuevos músicos de la Orquesta y Banda Sinfónica y ofrecimos un merecido reconocimiento a los maestros Miguel Morellá y Eduardo Tarín Ruiz, así como a Carmen Giménez como Camarera de Santa Cecilia. Nuestro presidente Oscar Guillem, en un momento de su alocución, comunicó a los asistentes al concierto que la Junta Directiva de la Sociedad Musical l’Artesana, ha decidido que la banda juvenil de nuestra Sociedad pase a denominarse desde ahora -Banda Jove “Eduardo Tarín“- en homenaje a quien fuera fundador de la misma y como reconocimiento a su labor y dedicación durante toda una vida por su Artesana.

Pincha aquí para ver el video homenaje al Maestro Eduardo Tarín.

El Maestro Eduardo Tarín
El Maestro D. Eduardo Tarín Ruiz

Concert Santa Cecilia 2022

Escrit per a Nov 22, 2022 a Agrupacions, Societat | Comentaris

Concert Santa Cecilia 2022

Vos convidem al Concert de Santa Cecilia, el pròxim dissabte 26 de novembre, al Teatre Auditori de Catarroja, en el que rebrem als nous musics de l’Orquestra i Banda Simfòniques, dirigides per Ximo Arias, amb la col-laboració de la Coral Antonio Claverol i el seu director, Visente Almarche.

Com bé se sap des de la nostra Societat portem diversos anys reconeixent a aquelles persones que, d’alguna manera han contribuit a fer mes gran i notoria nostra societat musical, aquests últims anys viscuts van impedir continuar duent a terme aquestos merescuts reconeixements i és el moment de reprendre aqueixos actes on rebran la calor de tots nosaltres i intentarem estar a l’altura del que mereixen.

Enguany serà en una data tan assenyalada com és el concert de Santa Cecília on retrem homenatge i reconeixement a tres persones més que formen ja part d’eixes pàgines de la nostra història. Els mestres Eduardo Tarín Ruiz i Miguel Morellá Asins al costat de la cambrera de l’any 2000 Carmen Giménez Costa seran les que tindran protagonisme durant el pròxim concert i on rebran la calor i l’estima de tots nosaltres.

#FentArtesana

Festes Santa Cecilia 2022

Escrit per a Nov 16, 2022 a Societat | Comentaris

Festes Santa Cecilia 2022

Por fin ha llegado el mes de noviembre y con él las fiestas a nuestra Patrona Santa Cecilia. Aquí teneis el programa de fiestas de este año.

Presentació Musa i Cambrera 2022

Escrit per a Nov 16, 2022 a Societat | Comentaris

Presentació Musa i Cambrera 2022

El passat 2 de juliol de 2022 va ser la presentació oficial de Blanca Garcia Campos i Marian Bellot com a Musa i Cambrera de la Societat. Tots els músics i companys de l’Artesana vos desitgem el millor en aquest any vostre.

Enhorabona!