Dissabte passat, 14 de setembre, la Banda simfònica de la S.M. l`Artesana, va viatjar a la ciutat d’Albacete invitada per l’Ajuntament de la capital manxega per a participar en la 102 edició del Festival Nacional de Bandes de Música, Fira d’Albacete.

En l’incomparable marc d’esta fira, amb més de 300 anys d’antiguitat i dins d’un dels festivals de bandes de música amb més prestigi del nostre país, va actuar la banda simfònica de l`Artesana deixant constància, una vegada més, del seu elevat nivell musical. En el dit festival i al llarc de la semana del 9 al 15 de setembre, van actuar a més la Unió Musical Torrevejense, la Banda Simfònica Municipal d’Albacete, la Banda de la Unitat de Música de l’Acadèmia General de l’Aire de San Javier (Múrcia) , la Unió Musical d’Albacete, la Unió Musical Santa Cecília de Hellín, la Asociación Musical Moteña de Mota del Cuervo.

En un auditori amb un ple total, la nostra banda, dirigida magistralment per la seua directora titular Beatriz Fernández Aucejo, va emocionar i va fer vibrar al públic assistent amb un escollit repertori d’obres seleccionades expressament per a l’ocasió.

Al finalitzar el concert i abans del viatge de tornada a Catarroja, els músics i acompanyants van poder disfrutar de la fira.

albacete 2013

escanear0004escanear0003