Societat Musical L'Artesana de Catarroja

L’Escola

Fotos Audicions 3ª Avaluaió

Escrit per a Jun 20, 2023 a Escola | Comentaris

Fotos Audicions 3ª Avaluaió

Algunes fotos de les audicions d’aquesta díes 14, 16 i 17: violí, trompa, saxo, flauta i orquestra infantil

Alumnes de violí, profesor Aarón Crespo
Día 16 de juny. Alumnes de Flauta, profesora Blanca García
Día 16 de juny. Alumnes de trompa, profesor Jesús Bernabeu
Día 16 de juny. Alumnes de saxo, profesora Marta Bort
Dia 17 de juny. Orquestra infantil, profesora Clara Codoñer

Audicions 3ª Avaluació curs 2022/2023

Escrit per a Jun 20, 2023 a Escola | Comentaris

Audicions 3ª Avaluació curs 2022/2023

Ja tenim ací les Audicions de la 3a Avaluació!
Els dies 14, 16, 17, 19, 20, 21 i 22 de juny, vine a veure el treball que han realitzat els nostres alumnes i professors per acomiadar el curs 2022-2023. T’ESPEREM!!!

 #FentArtesana

Festival fi de curs Escola de Música

Escrit per a Jun 5, 2023 a Escola | Comentaris

Festival fi de curs Escola de Música

El pasat divendres 2 de juny de 2023 es va celebrar al TAC de Catarroja el Festival de Fi de curs de l’Escola de Música de l’Artesanaa .
Per a aquest any, l’alumnat de Jardí i Iniciació musical, amb les seues professores Maria Vila, Claudia Martós i Blanca García, acompanyats per la Banda Jove Mestre Tarín (agrupació de l’Escola), de la mà del seu director Miguel Almarche ens varen preparar una magnifica representació de “El libro de la Selva”.
Per altra banda, de la ma de la Coral Juvenil Antonio Claverol varem fer de nou un viatge en el temps a un dels barris de Catarroja, acompanyats d’alguns dels músics de la Societat i de les actrius Elvira Carboneras i Teresa Canós. Aquesta vegada varem coneixer l’història de El Raval. L’arranjament i el guió de esta obra va estar creat per el seu director, Visente Almarche.

Concert del grup PERTUBATROM

Escrit per a May 10, 2023 a Escola | Comentaris

Concert del grup PERTUBATROM

El pasat dia 10 de maig, el grup PERTUBATROM de la nóstra escola de música; integrat per alumnes i exalumnes de metall greu (trombóns i tubes) i percussió, i creat per els professors Vicent Almarche, Miguel Almarche i David Nacher; ens va oferir un concert de música de bandes sonores. Volem agrair la inestimable col-laboració de la direcció del CEIP Joan XXIII de Catarroja al oferirnos les seues instal-lacions per al conert. Vos deixem algunes imatges del concert.

Dia 8 de març

Escrit per a Mar 8, 2023 a Escola, Uncategorized | Comentaris

Dia 8 de març

Hui, 8 de març, commemorem i reivindiquem el paper de les dones en la música i la cultura. Gràcies a aquelles que en el passat van fer un pas avant, en el present continuem avançant cap a un futur d’igualtat. 🎶💜

Audicions 2ª avaluació

Escrit per a Feb 21, 2023 a Escola | Comentaris

Audicions 2ª avaluació

21 de febrero  Â· Aquesta setmana comencem les audicions de la segona avaluació! Al llarg d’aquestes setmanes, fins acabar març, ens podreu escoltar a diferents llocs del poble. #FentArtesana

Concert Nadal Banda Jove Eduardo Tarín

Escrit per a Dec 12, 2022 a Banda Juvenil, Escola, Uncategorized | Comentaris

Concert Nadal Banda Jove Eduardo Tarín

Divendres que ve, 23 de desembre, a les 20:00 h, la Banda Jove “Eduardo Tarín” ens oferirà al pavelló del col-legi Larrodé el Concert de Nadal, dedicat este any a eixes persones que fan que la màgia del Nadal continue visca en el nostre interior: els iaios i iaies

Colegio Larrodé, Catarroja

Colegio Larrodé Cooperativa Valenciana

#FentArtesana

Concert i presentació grup PERTUBATROM

Escrit per a Dec 12, 2022 a Escola | Comentaris

Concert i presentació grup PERTUBATROM

Aquesta setmana comença la recta final de la primera avaluació, i com sempre, despedim aquest trimestre amb les audicions que els professors i alumnes han preparat durant aquests mesos. . Aquest any, com a novetat, des de l’Escola de Música de la S.M l’Artesana tenim el gust de presentar-vos el nou grup format dins de la nostra escola. PERTUBATROM és una agrupació formada per alumnes i exalumnes de metall greu i percussió.Aquesta activitat està impulsada pels seus creadors David Nacher, Visente Almarche i Miguel Almarche; mestres d’aquestes especialitats, i han manifestat que: “més enllà del treball musical en grup, podem millorar diferents aspectes personals i de desenvolupament del col·lectiu com: fomentar la comunicació eficaç, millora l’habilitat en resoldre problemes, desenvolupar la confiança, generar eficiència, augment del compromís musical i motiva en el rendiment de l’alumne; a part d’altres valors humans i musicals. Sense més, quedeu convidats a les audicions i al concert-presentació del 21 de desembre a les 20.15 h. a l’església de Sant Miquel.

Fent Escola, Fent Artesana!!

Premis 9 d’octubre

Escrit per a Oct 11, 2021 a Escola | Comentaris

Premis 9  d’octubre

El passat día 8, l’Ajuntament de Catarroja va lliurar els Premis 9 d’octubre a la Comunitat educativa del nostre poble per la seua implicació en que el curs escolar 20/21 fora un èxit. Entre les entitats premiades fugura l’Escola de Música de la Societat Musical l’Artesana. El guardó va ser arreplegat per Salvador Peris Dosaigües, Vicepresidente de la S.M. l’Artesana i delegat de l’escola de música. Enhorabona a tot el profesorat i a la Directora de l’escola de música, així com a la Junta Directiva de la societat musical..

#FentArtesana#CulturaSegura

Salvador Peris recogiendo el galardón

Concert fi de curs Banda Jovenil

Escrit per a Jun 30, 2021 a Agrupacions, Banda Juvenil, Escola | Comentaris

Concert fi de curs Banda Jovenil

El passat dissabte dia 26 de juny, la Banda Juvenil de la nostra Societat Musical ens va oferir el seu concert de fi de curs. El dit concert va tindre lloc en la plaça Major; tot amb les mesures de seguretat imposades per la situació sanitària actual pel Covid-19;  i va comptar amb una gran assistència de públic. El director de l’agrupació, Miguel Almarche, va triar per a esta ocasió un repertori molt amé que va fer les delícies del públic.

clica ací per a veure el concert

Primera parte

ALPINE FANFARRE, de Francesco Cesarini,

RITES OF TAMBURO, de Robert M. Smith,

AMAPOLA, arreglo de Naohiro Iwat

Segunda part:

EL BOLERO DE CARMELO, de Ferrer Ferrán

AFRICAN SIMPHONY, de naohiro Iwat

TETE. Pasdoble de Miguel Almarche Pons