Com cada any a l’hora d’ara, ens complau dirigir-nos a tots els músics, socis i simpatitzants de l´Artesana que col·laboren per a fer de la festa a la nostra patrona Santa Cecília, el moment més important de l’any.

Enguany estem d’enhorabona, perquè en 2.013 es complixen 125 anys des que, allà per 1.888 es va crear a Catarroja la primera Banda de Musica que amb el pas dels anys va arribar a denominar-se la banda de música l´Artesana. Així, doncs podem dir que la nostra banda de música porta 125 anys posant la banda sonora a Catarroja.

Des d’estes línies volem exalçar el treball de molts directors, músics presidents, directius i, en definitiva, a totes les persones que amb el seu desinteressat treball i col·laboració han aconseguit fer d’esta una gran banda.

Volem destacar la tasca de D. José Manuel Izquierdo, D. Antonio Claverol, D. Salvador Chuliá, D. Alvaro Albiach , D. Jose Miñana Juan, D. Eduardo Tarín, D. José Angel Zahonero, D. Pascual Balaguer, D. Pascual Peris, D. Josep Martí i, com no, l’actual directora, Sra. Beatriz Fernández Aucejo. A tots ells hem d’agrair tot l’esforç i professionalitat per portar a la nostra banda a les més altes cotes de nivell musical.

I continuant amb la festivitat que ens ocupa, volem agrair el treball del director de la nostra Escola de Música, D. Miguel Almarche, el qual amb la seua dedicació i comptant sempre amb el suport de la Junta Directiva aposta per l’escola de música com a pilar fonamental de la Societat i com a pedrera de músics, sent en l’actualitat l´Artesana un referent en l’educació musical del poble de Catarroja. També volem felicitar de tot cor a D. Davíd Nacher, Director de la Banda Juvenil, i a tots els músics que integren la dita agrupació musical pel Segon Premi obtingut recentment en el Certamen de Bandes Juvenils Vila d’Alcàsser.

Tampoc podem deixar d’animar a continuar creixent a la Coral Juvenil “Antonio Claverol”, dirigida per D. Vicente Almarche”, així com a D. Ximo Arias, el nou director titular de l’Orquestra Sinfónca de l´Artesana; el qual, estem segurs que aconseguirà fer d’ella una gran agrupació musical.

No podem oblidar el treball desinteressat i altruista de la Comissió de Dones de Santa Cecília i, especialment a la seua Cambrera Pepa Caballero, la qual esperem haja gaudit durant els dos anys que ha representat a la nostra Societat i guarde en la seua memòria un grat record d’esta època de la seua vida.

Felicitar els nous educands que enguany entren a formar part tant de l’Orquestra com de la Banda Simfònica i els animem a participar i disfrutar; tant a ells com a la resta dels músics; de totes les festes en honor a Santa Cecília.

Com diu el nostre himne “Canto a Santa Cecilia”: que en la nostra societat siguen estes festes “deseos d’Art i Unión”

Disfruteu de les festes

LA JUNTA DIRECTIVA

Canto a Santa Cecilia