Societat Musical L'Artesana de Catarroja

L’Orquestra Infantil

L’Orquestra Infantil

Director de l’Orquestra Infantil: Albert Antol√≠ Savall, natural de Catarroja (1992), inicia les primeres classes amb Maria Mart√≠ i Pilar Mor a l‚Äôedat de 6 anys. Posteriorment va accedir al Conservatorio Profesional ‚ÄúJos√© Manuel Izquierdo‚ÄĚ baix la tutela de Juan Francisco Arrue Capella. Durant aquesta etapa va realitzar cursos de perfeccionament amb Fani Blanch, Elena Solanes, √Ālvaro Campos, Miguel Jim√©nez o √Āngel Luis Quintana.

Al llarg del curs 2010-11 va formar part de l’Orquestra Filharm√≤nica de la Universitat de Val√®ncia baix la direcci√≥ de Beatriz Fern√†ndez Aucejo i Hilari Garcia i en 2011 va ingressar com a membre de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana durant un per√≠ode de tres anys amb Manuel Galduf com a director, rebent assist√®ncia pedag√≤gica de Gerogi Anichenko, Arne Neckelman i Rafal Jezierski.


En juny de 2011 va acabar els estudis d’Ensenyances Professionals obtenint Premi final de Grau Mitj√† i va continuar els estudis en el Conservatori Superior ‚ÄúRafael Orozco‚ÄĚ de C√≤rdova amb √Ālvaro Campos fins l’any 2015. Durant aquest per√≠ode va realitzar cursos amb Aldo Mata, Helea Poggio, Martijn Vink i Adrian Van Dongen i va col¬∑laborar amb l’Orquestra de C√≤rdova. Tamb√© ha rebut formaci√≥ pedag√≤gica de m√ļsica de cambra amb el Trio Arb√≥s.

Forma part de dues agrupacions musicals: el trio Harm√≤nic i la banda Ten Rusty Strings, havent tocat en sales de Val√®ncia i del voltant aix√≠ com en festivals com l’Open Stage Valencia Festival.

Actualment es professor en les Escoles de M√ļsica de la UMH de Sant Marcel¬∑l√≠, de la Societat Musical L‚ÄôArtesana de Catarroja i de la Societat Uni√≥ Art√≠stico Musical de Sollana. Tamb√© ha treballat en centres com el Conservatori Professional de M√ļsica i Dansa d’Algemes√≠, el Conservatori Professional de Menorca i l’IES Ram√≥n Muntaner de Xirivella.

. . . ….. .. .. . …. .. ….. ….. . .. . …….. .. .. . . . .. . . …. . .. .. .. . . . . . ..

Albert Antolí

Director de la Orquesta Infantil: Albert Antol√≠ Savall. Natural de Catarroja (1992), comenz√≥ las primeras clases con Mar√≠a Mart√≠ y Pilar Mor a la edad de 6 a√Īos. M√°s tarde a√Īadi√≥ al Conservatorio Profesional “Jos√© Manuel Izqueirdo”; la tutela de Juan Francisco Arrue Capilla.

Durante esta etapa realiz√≥ cursos de perfeccionamiento con Fani Blanch, Elena Solanas, √Ālvaro Campos, Miguel Jim√©nez o √Āngel Luis Quintana.

A lo largo del curso 2010-11 form√≥ parte de la ‚ÄúOrquestra Filarm√≥nica de la Universidad de Valencia‚ÄĚ bajo la direcci√≥n de Beatriz Fern√†ndez Aucejo y Hilari Garcia y en 2011 ingres√≥ como miembro de la Joven Orquesta de la Generalidad Valenciana durante un per√≠odo de tres a√Īos con Manuel Galduf como director, recibiendo asistencia pedag√≥gica de Gerogi Anichenko, Apolillo Neckelman y Rafal Jezierski.

En junio de 2011 acab√≥ los estudios de Ensenyanzas Profesionales obteniendo Premio final de Grado Medio y continu√≥ los estudios en el Conservatorio Superior ‚ÄúRafael Orozco‚ÄĚ; de C√≥rdoba con √Ālvaro Campos hasta el a√Īo 2015. Durante este per√≠odo realiz√≥ cursos con Aldo Mata, Helea Poggio, Martijn Vink y Adrian Van Dongen y colabor√≥ con la Orquesta de C√≥rdoba.

Tambi√©n ha recibido formaci√≥n pedag√≥gica de m√ļsica de c√°mara con el Tr√≠o Arb√≥s.

Forma parte de dos agrupaciones musicales: el trío Armónico y la banda Ten Rusty Strings, habiendo tocado en salas de Valencia y de sus alrededores así como en festivales como el Open Stage Valencia Festival.

Actualmente se profesor en las Escuelas de M√ļsica de la UMH de San Marcelino, de la Sociedad Musical L’Artesana de Catarroja y de la Sociedad Uni√≥n Art√≠stico Musical de Sollana. Tambi√©n ha trabajado en centros como el Conservatorio Profesional de M√ļsica y Danza de Algemes√≠, el Conservatorio Profesional de Menorca y el IES Ram√≥n Muntaner de Xirivella