Societat Musical L'Artesana de Catarroja

La Coral

 

Concert d’Intercanvi de la Banda Juvenil

Escrit per a jun 20, 2017 a Banda Juvenil | Comentaris

Concert d’Intercanvi de la Banda Juvenil

El pròxim diumenge 25 de juny, a les 12 hores, la Banda Juvenil de l’Artesana de Catarroja i la Banda Juvenil de la Primitiva de Paiporta oferiran un concert al Saló d’Actes de la nostra Societat amb motiu del XIV Programa de Concerts d’Intercanvis Musicals 2017.

Les bandes estaran dirigides pels seus respectius directors: Daniel Ribes Blanco (Paiporta) i Miguel Almarche Pons (Catarroja).

intercanvis_musicals_2017

Concert didàctic per a les escoles

Escrit per a jun 15, 2017 a Banda Simfònica | Comentaris

Concert didàctic per a les escoles
El dijous 15 de juny de 2017, l’Artesana de Catarroja ha oferit un meravellós concert didàctic amb el qual ha fet gaudir als alumnes més menudets de totes les escoles de Catarroja. Ací, la galeria fotogràfica amb les millors imatges d’un matí inoblidable:

9è Campament Musical de l’Escola de l’Artesana

Escrit per a mai 23, 2017 a Escola | Comentaris

9è Campament Musical de l’Escola de l’Artesana

Un any més, l’Escola de Música de la Societat Musical l’Artesana de Catarroja organitza el Campament Musical d’Estiu, que enguany cel·lebra la seua novena edició i que es realitzarà del 5 al 9 de juliol del 2017 en l’Alberg “Llometa de Llavata” de Llíria (València). El campament va dirigit a tots els instrumentistes d’Ensenyança Elemental i Professional, així com als aficionats a la música.

A continuació vos deixem tota la informació:

CARTELL FULLET_INTERIOR

Concert dels grups de cambra de la JOGV

Escrit per a abr 19, 2017 a Agrupacions, Societat | Comentaris

Concert dels grups de cambra de la JOGV

El pròxim divendres 21 d’abril, a les 18.30 h, els grups de cambra de la JOVE ORQUESTRA DE LA GENERALITAT VALENCIANA oferiran un concert al saló d’actes de la Societat Musical l’Artesana de Catarroja.

A més, serà un honor i un privilegi rebre de nou a la mestra BEATRIZ FERNÁNDEZ AUCEJO, qui fóra directora titular de la nostra Societat i que dirigirà el concert de divendres.

(ENTRADA DEBADES)

Concert de Nadal de l’Escola

Escrit per a des 18, 2016 a Escola | Comentaris

Concert de Nadal de l’Escola

Un any més, l’Escola de Música de l’Artesana organitza el seu concert de Nadal, i aquest any d’una forma especial!
Vals, Polka, Nadalenques, Mambo i moltes sorpreses més!
Que no t’ho conten, t’esperem!

15591580_1892603947628449_1677030790603273022_o

Audicions de Nadal de l’Escola de Música!

Escrit per a des 16, 2016 a Escola | Comentaris

Audicions de Nadal de l’Escola de Música!

Ja estan ací els Nadals, i amb ells, les audicions dels alumnes de l’Escola de Música de l’Artesana de Catarroja. No t’ho penses i acudix el pròxim dimecres 21 i dijous 22 al saló d’actes de la Societat a partir de les 18 hores per a gaudir de tot allò que han preparat professors i alumnes.

15493404_1891379647750879_3815166455264609469_o

7 de gener: concert benèfic “La volta al món amb Els FaGreus”

Escrit per a des 11, 2016 a Els FaGreus | Comentaris

7 de gener: concert benèfic “La volta al món amb Els FaGreus”

El pròxim dissabte 7 de gener de 2017, al Saló d’Actes de la Casa de la Cultura de Catarroja, se celebrarà el concert benèfic “La volta al món amb Els Fagreus”, amb l’objectiu solidari de recollir fons per al projecte “En Armonía: Orquesta de Cuerdas María Jacinta”. L’entrada donatiu serà de 2 euros i als assistents se’ls entregaran diversos obsequis d’agraïment.


Context del projecte i del concert

Arrel a la participació d’un dels membres de l’agrupació a un projecte de cooperació internacional desenvolupat a Bolívia, es pren contacte amb un projecte paral·lel que es realitza a la Llar María Jacinta a la ciutat de Santa Cruz de la Sierra, al Departament de Santa Cruz. La Llar María Jacinta és un centre que rep a dones i menudes que han patit diversos tipus de violència sexual agreujada en les pròpies llars, generalment, i que fa necessàri que reben una assistència fora de les mateixes per tal d’evitar futures agressions. La Llar María Jacinta té com a objectiu principal brindar un espai per a que, per mitjà de la música, les xiquetes, adolescents i joves víctimes de violència sexual, puguen reforçar la seua identitat i la seua capacitat de resiliència, i així millorar la seua qualitat de vida. És a través del projecte d’aprenentatge musical, el que tracta de catalitzar les emocions i servir de teràpia per a la superació de traumes.

El concert benèfic és la forma que l’agrupació hem decidit realitzar per a donar a conèixer aquest projecte.

 


Programa del concert

El programa del concert benèfic tindrà dues parts, d’uns 30 minuts cadascuna, les quals faran un recorregut per alguns dels estils més característics de la música internacional.

1a part

 • El cant dels ocells –Tradicional Catalana
 • Yesterday – Paul Mccartney & John Lennon
 • A media luz (tango)- (E. Donato) Arreglo M.A. Villarino
 • Dança Chinesca – Simón García
 • Danses Populars Bolivianes
 • Jingle Bells

2a part

Tríptic Alemany:

 • Ein’ Feste Burg – J.S. Bach
 • Nun Danket Alle Gott -J.S. Bach
 • Lascia chio pianga – G.F. Haendel

Tríptic Rus:

 • Lento – Igor Stravinsky
 • Tag – Sergei Prokofieff
 • Faire Tale -Dimitri Shostakovich

Tríptic americà:

 • El Mirlo (Tango) – D. Stone
 • The Fisherman – S. García
 • Pink Elephant – T. Osborne

Recollida de materials

L’objectiu principal del concert benèfic proposat és poder col·laborar i ajudar a desenvolupar el treball que es realitza en la Llar María Jacinta de Santa Cruz. Per això, va a tractar d’arreplegar-se el major nombre de materials instrumentals (arcs, instruments o ponts d’instruments de corda) o accessoris (resines, cordes, corretges per a violoncel, suports de muscle per a violí i viola,…) per a poder tocar instruments de corda (violins, violes, violoncels i contrabaix).

A continuació es mostra el cartell interactiu amb tota la informació necessària per a realitzar la donació de materials.

 

Per a més informació sobre el projecte i el concert benèfic, es pot accedir als dossiers en valencià i castellà al bloc d’Els FaGreus mitjançant el següent enllaç: https://elsfagreus.blogspot.com.es/

Festes en honor a Santa Cecília 2016

Escrit per a nov 10, 2016 a Agrupacions, Societat | Comentaris

Festes en honor a Santa Cecília 2016

Com cada any, la nostra Societat es prepara per a celebrar les festes de Santa Cecília, patrona dels músics, i volem compartir amb vosaltres el programa d’actes que hem preparat per a les pròximes setmanes.

Des d’este dissabte 12 i fins al diumenge 27, la S.M L’Artesana de Catarroja ha preparat concerts, sopars, berenars i tot tipus d’esdeveniments per a que músics de totes les edats, familiars i amics gaudixquen de l’amistat i de l’orgull que suposa ser músic.

Esteu tots convidats!

El dia 31, concert de cloenda del 8é campament de l’Artesana!

Escrit per a jul 21, 2016 a Escola | Comentaris

El dia 31, concert de cloenda del 8é campament de l’Artesana!

Com cada juliol, torna el nostre Campament Musical de l’Escola de Música, que enguany celebra ja la 8a edició. Una setmana en què els nostres alumnes tornaran a gaudir d’uns dies plens de música, treball, convivència i harmonia.

Els convidem a visitar-nos el dia 31 al Concert de Cloenda del Campament a l’alberg Llometa de Llavata en Llíria.

Així donarem per clausurat el curs, desitjant-los un bon estiu a tots!!

Concert de presentació de l’Ensemble de Cordes Greus

Escrit per a jul 5, 2016 a Escola, Orquestra | Comentaris

Concert de presentació de l’Ensemble de Cordes Greus

El proper dijous dia 7 de juliol es realitzarà el concert de presentació de l’Ensemble de Cordes Greus de la Societat Musical L’Artesana. L’acte està emmarcat dins de les activitats de la Setmana en clau de fa, que tindrà lloc entre els dies 4 i 8 de juliol. En aquesta activitat els mestres i alumnes de la Societat pertanyents a les disciplines de violoncel i contrabaix, compartiran diverses activitats musicals que engloben des d’assajos i un concert, fins a xarrades sobre temes de rellevància per a la formació musical dels estudiants.

Al concert es podran escoltar adaptacions de les obres de Simón García, Paul McCartney i Pau Casals, a més d’estils compositius que engloben des de música de bandes sonores de cinema a noves obres performatives, on els intèrprets combinen la música amb el moviment i la narració de contes. L’esdeveniment serà al Saló d’Actes de la Societat a les 19’00 hores, i l’entrada serà lliure fins a completar l’aforament.

L’Ensemble de Cordes Greus naix degut a l’interés dels components de les especialitats de violoncel i contrabaix en
donar a conèixer al públic les virtuts d’aquests instruments, que normalment són peces fonamentals a l’orquestra però complint la funció d’instruments d’acompanyament d’una melodia. L’ensemble està format per intèrprets de
diverses edats on, encara que els més xicotets compten amb tan sols vuit anys, treballen colze a colze amb els més grans.

Col·laboren en l’activitat la Societat Musical L’artesana i la Escola de Música Societat Musical L’Artesana.

(Autor: Jose Morellà)