Societat Musical L'Artesana de Catarroja

La Coral

 

Concert Orquestra

Escrit per a Mar 28, 2022 a Agrupacions, Orquestra, Uncategorized | Comentaris

Concert Orquestra

El pr√≤xim dia 9 d’abril de 2022, l’Orquestra Simf√≤nica participar√† en el Cicle de Concerts de M√ļsica de Cambra de CaixaBank, que tindr√† lloc en l’Alqueria de Juli√°, Casa de la M√ļsica a Val√®ncia i nova seu de la Federaci√≥ de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

FSMCV Institut Valencià de Cultura GVA

Ajuntamernt de Catarroja

#FentArtesana #CulturaSegura

LOTERIA DE NAVIDAD

Escrit per a Dec 13, 2021 a Societat | Comentaris

LOTERIA DE NAVIDAD

Muy importante

Como es habitual por estas fechas, la Sociedad Musical l’Artesana ha vendido participaciones del n√ļmero 40623 de la Loter√≠a Nacional para el sorteo del d√≠a 22 de diciembre de 2021. Comoquiera que se han extraviado las papeletas con la numeraci√≥n del 3561 al 3608, dichas participaciones han sido anuladas y no se abonar√°n en caso de que resultase premiado nuestro n√ļmero en el sorteo del dia 22 de diciembre.

Molt important: Com √©s habitual a l’hora d’ara, la Societat Musical l’Artesana ha venut participacions del n√ļmero 40623 de la Loteria Nacional per al sorteig del dia 22 de desembre de 2021. Com vulga que s’han extraviat les paperetes amb la numeraci√≥ del 3561 al 3608, les dites participacions han sigut anul¬∑lades i no s’abonaran en el cas que resultara premiat el nostre n√ļmero en el sorteig del dia 22 de desembre.

CONCERT SANTA CECILIA

Escrit per a Nov 22, 2021 a Agrupacions, Societat | Comentaris

CONCERT SANTA CECILIA

Dissabte que ve, dia 27 de novembre de 2021, a les 17:30 hores,tendr√° lloc en la TAC (Teatre Audotori de Catarroja) el concert que la Societat Musical l’Artesana oferix en ocasi√≥ de les festes en honor a Santa Cec√≠lia 2021. En el concert participar√°n l’Orquestra Simf√≤nica de la nostra societat musical, la Banda Sinf√≥nica; dirigides ambd√≥s formacions pel nostre Director Ximo Arias Bot√≠as; i la Coral Juvenil “Antonio Claverol” dirigida per Visente Almarche Pons. En el referit concert seran presentats els nous m√ļsics que s’incorporen a les dos formacions musicals. L’entrada √©s gratu√Įta fins a completar aforament.

 No et pots perdre aquest concert #FentArtesana#CulturaSeguraAjuntament de Catarroja.

PRIMERA PART (Orquestra Simfònica)

Sabat Mater ……………………. Giovanni Battista Pergolesi

Solistes: Elvira Sala (Soprano) i Angela S√°nchez (Alt)

Director Ximo Arias

SEGONA PART (Banda Simfònica)

La Primitiva (pasdoble) …………………………. Jeff Penders

IV Moviment Sinfon√≠a n¬ļ 1 “Tit√°n” ………… Gustav Mahler

North Fantasy ………………………………………….. Ximo Arias

Director Ximo Arias

CORAL JUVENIL “Antono Claverol”

Cant a Santa Cecilia ……………. Salvador Chuli√° i Joaquin Escriv√°

Director Visente Almarche

Concert Banda Juvenil

Escrit per a Oct 19, 2021 a Banda Juvenil | Comentaris

Concert Banda Juvenil

Dissabte que ve d√≠a 23 d’octubre, a les 19:00 hores la Banda Juvenil de la nostra Societat Musical, ens oferir√† un concert al Teatre Auditori de Catarroja (TAC). L‚Äôentrada √©s lliure fins completar l¬ī‚Äėaforament . No podeu perdre este magn√≠fic concert. Vos esperem!!!.

PRIMERA PART

TETE (pasdoble de Miguel Almarche Pons)

RITES OF TAMBURO (Robert W. Smith)

AURORA (José Manuel Izquierdo)

SEGONA PART

ALPINA FANFARE (Franco Cesarini)

AFRICAN SYMPHONY (Arr. Nahorio Iwai )

KLEINE UNGARSCHE RHAPSODY (Alfred Bösendorfer)

Director: Miguel Almarche Pons

Premis 9 d’octubre

Escrit per a Oct 11, 2021 a Escola | Comentaris

Premis 9  d’octubre

El passat d√≠a 8, l’Ajuntament de Catarroja va lliurar els Premis 9 d’octubre a la Comunitat educativa del nostre poble per la seua implicaci√≥ en que el curs escolar 20/21 fora un √®xit. Entre les entitats premiades fugura l’Escola de M√ļsica de la Societat Musical l’Artesana. El guard√≥ va ser arreplegat per Salvador Peris Dosaig√ľes, Vicepresidente de la S.M. l’Artesana i delegat de l’escola de m√ļsica. Enhorabona a tot el profesorat i a la Directora de l’escola de m√ļsica, aix√≠ com a la Junta Directiva de la societat musical..

#FentArtesana#CulturaSegura

Salvador Peris recogiendo el galardón

Concierto fiestas 2021

Escrit per a Oct 6, 2021 a Agrupacions, Banda Simfònica | Comentaris

Concierto fiestas 2021

Os dejamos algunas imágenes del concierto que, dentro del programa de actos por las fiestas mayores de Catarroja, tuvo lugar el pasado día 22 de septiembre de 2021.

Dicho concierto (dedicado a la m√ļsica festera) estaba organizado por Intercomparsa Catarroja y en el mismo particip√≥ nuestra Banda Sinf√≥nica junto a la Banda Simf√≥nica de la Societat Uni√≥ Musical de Catarroja .

#FentArtesana ? #CulturaSegura ?

Actes Falles 2021

Escrit per a Oct 6, 2021 a Banda Simfònica | Comentaris

Actes Falles 2021

Amb les falles de setembre vam tancar la temporada 2020-21. Vos deixem algunes fotos dels actes fallers en els que vam acompanyar a la Junta Local Fallera de Catarroja.

#FentArtesana ? #CulturaSegura ?

FESTES SANTA CECILIA 2021

Escrit per a Dec 13, 2021 a Societat | Comentaris

FESTES SANTA CECILIA 2021

I per fi va arribar. Despres de dos anys, tanquem de nou novembre amb la nostra festa gran, el Concert de Santa Cecilia i la recollida del educandos dels anys 2020 i 2021. Ni m√©s ni menys que 27 nous m√ļsics que pasen a formar part de les nostres agrupacions Enhorabona a totes les fam√≠lies i als m√ļsics . Tamb√© a la Coral Antonio Claverol, formada per alumnes de l‚ÄôEscola de M√ļsica, que van participar tant al concert com a la misa, acompanyats per la Banda i l‚ÄôOrquestra Simf√≤nica, interpretant el nostre Cant a Santa Cecilia.

EDUCANDOS 2019-2020 I 2020-2021
La coral “Antonio Claverol” amb el seu Director Visente Almarche

CONCIERTO DE NAVIDAD

Escrit per a Dec 13, 2021 a Agrupacions, Orquestra, Uncategorized | Comentaris

CONCIERTO DE NAVIDAD

Diumenge que ve, 19 de desembre de 2021, l’Orquestra Simf√≤nica de la Societat Musical l’Artesana oferir√† el tradicional concert de Nadal que tots els anys organitza l’Ajuntament de Catarroja. L’entrada ser√† gratu√Įta fins a completar aforament. Vine a celebrar el nadal amb nosaltres .

#CulturaSeguraAjuntament de Catarroja.

El pr√≥ximo domingo, 19 de diciembre de 2021,¬† la Orquesta Sinf√≥nica de la Societat Musical l’Artesana ofrecer√° el tradicional concierto de Navidad que todos los a√Īos organiza el Ayuntamiento de Catarroja. La entrada ser√° gratuita hasta completar aforo.

Ven a celebrar la navidad con nosotros #CulturaSeguraAjuntament de Catarroja.

Concert de la banda sinf√≤nica de l’Artesana

Escrit per a Jun 30, 2021 a Agrupacions, Banda Simfònica | Comentaris

Concert de la banda sinf√≤nica de l’Artesana

“Extraordinari concert de la banda simf√≤nica de la Societat Musical l’Artesana el pasat diumenge d√≠a 27 de juny. Enmarcat en el programa ‚Äúexcelente m√ļsica de banda: ajudes a societats musicals 2021‚ÄĚ, de la Conselleria d’Educaci√≥, Cultura i Esport de la Generelitat. Banda simf√≤nica va interpretar un magn√≠fic concert en la pla√ßa Major de Catarroja (tot amb les mesures de seguretat imposades per la situaci√≥ sanit√†ria actual pel Covid-19) . Per a este concert, el seu director titular Ximo Arias, va triar un repertori molt am√© que va fer vibrar i disfrutar als assistents a l’esdeveniment.

Primera part:

CAVALLERS TEMPLARIS, marcha cirstiana de Josep Ros García

ODA FOR A TRUMPET, de J. Cortés y E. Gonzalez

OVERTURE FESTIVE, de André Waignien

Segona part

DANZA ORIENTAL, de Jose Manuel Izquierdo

BALADA PARA SAXO Y BANDA, de Alfred Reed

OVERTURE TO A NEW AGE, de Jan de Haan

ODE FOR TRUMPET
Balada para saxo y banda

Y ya com bis y fora de programa, la banda va interpretar UN BESO Y UNA FLOR, arreglo realitzat per el director Ximo Arias.

Un beso y una flor