Societat Musical L'Artesana de Catarroja

La Coral

 

Concert de Nadal de l’orquestra l’Artesana

Escrit per a Dec 19, 2023 a Agrupacions, Orquestra | Comentaris

Concert de Nadal de l’orquestra l’Artesana

El Dissabte 23 de Decembre a les 19.00h, l’ Orquestra Simfònica de la S.M l’Artesana, amb el seu director Mario Torres al capdavant, ens oferirá en el TAC Catarroja el tradicional concert de Nadal que tots els anys organitza l’Ajuntament de Catarroja. L’entrada serà gratuïta fins a completar aforament. Vine a celebrar el nadal amb nosaltres

? Seguim FENTARTESANA!!!!

Audicions Escola de Música

Escrit per a Dec 11, 2023 a Escola | Comentaris

Audicions Escola de Música

S’apropa el Nadal, i abans de finalitzar aquesta primera avaluació, els alumnes, professors i professores de l’Escola preparen les seues audicions. Vos convidem a veure i escoltar tot el que han aprés!

Així mateix, la Coral Juvenil “Antonio Claverol”, sota la direcció de Visente Almarche, el pròxim dimecres 20 de desembre a les 18.30 h a l’Església de Sant Antoni ens oferirà un concert en homenatge a don Salvador Chuliá.

💜 Seguim #FENTARTESANA!!!!

Concert Coral “Antonio Claverol”

Escrit per a Dec 11, 2023 a Agrupacions, Coral | Comentaris

Concert Coral “Antonio Claverol”

La Coral Juvenil “Antonio Claverol”, sota la direcció de Visente Almarche Pons, ens oferirá un concert Homenatge a Don Salvador Chuliá el pròxim dimecres 20 de decembre de 2023, a les 18.30h a l’Església de Sant Antoni de Padua de Catarroja.

?Seguim FENTARTESANA!!!!

Concierto de Santa Cecilia 2023

Escrit per a Oct 31, 2023 a Agrupacions, Societat | Comentaris

Concierto de Santa Cecilia 2023

Con la llegada del mes de noviembre, las fiestas en honor a nuestra patrona Santa Cecilia llaman a la puerta de nuestra Artesana. Como ya viene siendo habitual, nuestra Sociedad rendirá homenaje y reconocimiento en el ya tradicional Concierto de Santa Cecilia a personas que forman parte de la familia de la Artesana.

Este año será el turno para una de las figuras más importantes de la historia de la Artesana, será el momento de rendir homenaje y reconocimiento al maestro Don Salvador Chuliá Hernández, así como, a Mari Carmen Ramiro Boluda; Camarera de Santa Cecilia y Madrina de nuestra bandera.

Será en los conciertos que tendrán lugar en el TAC Catarroja el Viernes día 17 de noviembre a las 20h (Concierto Monográfico) con la presencia de Josu de Solaun, Miguel Angel Gorrea, Verónica Gómez y Antonio Cambres Rodríguez y el Sábado 18 de noviembre a las 17,30h en el (concierto de Santa Cecília 2023) con las agrupaciones Sinfónicas de Orquesta, Banda y Coral “Antonio Claverol” junto al Solista Ernesto Chuliá, #FentArtesana

D. Salvador Chuliá Hernández

Nou Director de l’Orquestra en el Concert de Tardor

Escrit per a Oct 20, 2023 a Agrupacions, Orquestra | Comentaris

Nou Director de l’Orquestra en el Concert de Tardor

Comencem amb molta il·lusió una nova etapa per a la nostra 🎻 Orquestra Simfònica, presentant a qui des d’aquest mes d’octubre ja està treballant com a nou director titular de la nostra formació. Donem la benvinguda a Mario Torres Mas, qui per obrir boca junt als components de la nostra Orquestra Simfònica, han preparat un concert amb una vessant cambrística, per a quest 21 d’octubre al Saló d’Actes del local social.

Estem molt contents de rebre en la nostra familia de L’Artesana a quest jove director, qui será presentat de manera oficial com a nou director titular el mes vinent de novembre al Concert de Santa Cecilia.

Mario entre altres mèrits, recentment va ser nomenat director assistent de la Jove Orquestra de la Generalitat Valenciana i a mes a mes ha exercit el càrrec de director assistent de l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València.

💜 Moltíssima sort i benvingut Mario!!!!!!!!

Mario Torres Mas

Concierto festividad 9 d’octubre

Escrit per a Sep 27, 2023 a Banda Simfònica | Comentaris

Concierto festividad 9 d’octubre

El cantautor Andreu Valor y la Banda Sinfónica de la Societat Musical l’Artesana brindarán un espectáculo conjunto enmarcado en la programación de actos para el 9 de octubre. Bandatòrium es un proyecto vivo de Andreu Valor que perdura y cosigue subir al escenario al cantautor y a las bandas sinfónicas de cada población en la que actúa. Este proyecto se trata de una propuesta arriesgada pero emocionante, que consiste en llevar al plano sinfónico un repertorio de sus mejores canciones. En esta ocasión serán 13 canciones llenas de la fuerza y elegancia que una banda sinfónica es capaz de aportar. El “Bandautórium” de Catarroja tendrá lugar el próximo sábado 7 de octubre de 2023 a las 19:00 horas en el Teatro Audotorio de Catarroja. El concierto estará dirigido por nuestro director Ximo Arias. La entrada es gratuita hasta completar el aforo del TAC.

#FentArtesana

Concert Festes 2023

Escrit per a Sep 14, 2023 a Banda Simfònica, Societat | Comentaris

Concert Festes 2023

Comença una nova temporada a l’Artesana, i que millor que amb el nostre tradicional Concert de Festes en honor a Sant Miquel, que ens oferirà la Banda Simfònica, emmarcat dins de les festes patronals de Catarroja, el diumenge 17 a les 19 h a la Plaça Major.

En aquest concert, com ja va sent habitual, rendirem reconeixement a dos dels nostres il·lustres músics artesans: Antonio Alapont i Vicente Esteve.
Vos esperem per a gaudir d’una vesprada d’emocions i bona música. 🎶

Campament Musical l’Artesana 2023

Escrit per a Jun 22, 2023 a Societat | Comentaris

Campament Musical l’Artesana 2023

Un any més, l’Escola de Música de la Societat Musical l’Artesana de Catarroja organitza el Campament Musical d’Estiu, que enguany cel·lebra la seua XIII edició i que es realitzarà del 26 de juny al 1 de juliol del 2023. Enguany i com a novetat, el Campament Musical de l’Artesana es trasllada a l’interior de la Comunitat Valenciana, més concretament a la població de Teresa de Cofrents. Aquest any utilitzarem les instal·lacions de l’alberg municipal de la població de Teresa de Cofrents durant la nostra estada. Situat en la part alta de la població, a la plaça de l’església, al costat de l’església del poble i l’ajuntament. A escassos metres del carrer de camí cap a la cima de la muntanya on es troben les restes de l’antiga ermita de la Santa Creu.

Des de la coordinació del Campament volem agrair a tots els que han ficat la plena confiança en aquest projecte durant tants anys, com també a les noves entitats i institucions que col·laboren en l’éxit d’aquest campament.

En primer lloc a la família Stomvi, a la família UpSound i al seu mentor Vicente Honorato. Són ja alguns anys els que duguem de vincle i molts detalls i moments viscuts amb ells.

Aquest any volem agrair també a la Societat Musical San Blas de Teresa de Cofrents per obrir-nos les portes de la seua casa, i cedir-nos les instal·lacions, material i l’instrumental necessari.

També a l’ajuntament de Teresa de Cofrents perqué per uns dies serem uns habitants més i segur que anem a estar d’alló més a gust.

I com no, a tot el colectiu de l’Artesana. El Campament és peça clau en el projecte de fer creixer la Societat, i ho estem aconseguint.

El campament musical és alguna cosa més que música, és un poc més que persones, el campament és vida. Descarregat tota l’informació al codi QR

Descarregat tota l’informació al codi QR

#femArtesana

#XIIICampamentMusical

Fotos Audicions 3ª Avaluaió

Escrit per a Jun 20, 2023 a Escola | Comentaris

Fotos Audicions 3ª Avaluaió

Algunes fotos de les audicions d’aquesta díes 14, 16 i 17: violí, trompa, saxo, flauta i orquestra infantil

Alumnes de violí, profesor Aarón Crespo
Día 16 de juny. Alumnes de Flauta, profesora Blanca García
Día 16 de juny. Alumnes de trompa, profesor Jesús Bernabeu
Día 16 de juny. Alumnes de saxo, profesora Marta Bort
Dia 17 de juny. Orquestra infantil, profesora Clara Codoñer

Audicions 3ª Avaluació curs 2022/2023

Escrit per a Jun 20, 2023 a Escola | Comentaris

Audicions 3ª Avaluació curs 2022/2023

Ja tenim ací les Audicions de la 3a Avaluació!
Els dies 14, 16, 17, 19, 20, 21 i 22 de juny, vine a veure el treball que han realitzat els nostres alumnes i professors per acomiadar el curs 2022-2023. T’ESPEREM!!!

 #FentArtesana

D.E.P Ángel Asunción

Escrit per a Jun 19, 2023 a Societat | Comentaris

D.E.P Ángel Asunción

Desde la Sociedad Musical L’ Artesana de Catarroja queremos sumarnos al dolor tras la noticia del fallecimiento del Presidente de Honor de la FSMCV Don Ángel Asunción Rubio.

Lamentar el fallecimiento de quien ha sido una de las figuras más importantes dentro del mundo bandístico de la Comunidad Valenciana, a quien nuestra Sociedad Musical L’ Artesana rindió reconocimiento en el Concierto de Santa Cecilia, así como, la entrega de la Insignia de Oro de nuestra Sociedad el pasado 2019.

Queremos recordar en estos momentos las palabras que ese día nuestro presidente Oscar Guillem en un TAC puesto en pié reconociendo la labor y trabajo por nuestras sociedades a quien hoy nos deja…..

“Nuestras Bandas de Música y nuestras Sociedades Musicales han sido, son y serán el colectivo cultural más importante de nuestra Comunidad Valenciana gracias a Don Ángel Asunción Rubio”.

D.E.P. Don Ángel Asunción Rubio.

Concert Intercanvi Jove Banda Mestre Tarín

Escrit per a Jun 5, 2023 a Agrupacions, Banda Juvenil | Comentaris

Concert Intercanvi Jove Banda Mestre Tarín

Vos esperem el proper diumenge, día 11 de juny, al concert que realitzaran la Banda Jove Mestre Tarín de la S.M. l’Artesana i la Banda Juvenil de la Unión Musical de Benetússer, dins de la campanya d’intercanvis musicals de l’Institut Valencià de Cultura GVA. El concert tindrá lloc a les 19:30 hores a la plaça de la Llongeta.

#Fent Artesana

Festival fi de curs Escola de Música

Escrit per a Jun 5, 2023 a Escola | Comentaris

Festival fi de curs Escola de Música

El pasat divendres 2 de juny de 2023 es va celebrar al TAC de Catarroja el Festival de Fi de curs de l’Escola de Música de l’Artesanaa .
Per a aquest any, l’alumnat de Jardí i Iniciació musical, amb les seues professores Maria Vila, Claudia Martós i Blanca García, acompanyats per la Banda Jove Mestre Tarín (agrupació de l’Escola), de la mà del seu director Miguel Almarche ens varen preparar una magnifica representació de “El libro de la Selva”.
Per altra banda, de la ma de la Coral Juvenil Antonio Claverol varem fer de nou un viatge en el temps a un dels barris de Catarroja, acompanyats d’alguns dels músics de la Societat i de les actrius Elvira Carboneras i Teresa Canós. Aquesta vegada varem coneixer l’història de El Raval. L’arranjament i el guió de esta obra va estar creat per el seu director, Visente Almarche.

Concert de comiat director orquestra

Escrit per a May 27, 2023 a Agrupacions | Comentaris

Concert de comiat director orquestra

Vos esperem el diumenge 4 de juny! Serà un concert molt especial, ja que ens acomiadarem del qui des de l’any 2013 fins ara ha sigut el nostre mestre titular de l’Orquesta Simfònica, Ximo Arias. 10 anys d’entrega professional i personal reflectits en cadascun dels èxits de la nostra orquestra.

De segur que serà un dia per a recordar.

GRÀCIES per tot, Mestre!!!! ??

#FentArtesana #Ajuntament de Catarroja #TAC Catarroja

Concert del grup PERTUBATROM

Escrit per a May 10, 2023 a Escola | Comentaris

Concert del grup PERTUBATROM

El pasat dia 10 de maig, el grup PERTUBATROM de la nóstra escola de música; integrat per alumnes i exalumnes de metall greu (trombóns i tubes) i percussió, i creat per els professors Vicent Almarche, Miguel Almarche i David Nacher; ens va oferir un concert de música de bandes sonores. Volem agrair la inestimable col-laboració de la direcció del CEIP Joan XXIII de Catarroja al oferirnos les seues instal-lacions per al conert. Vos deixem algunes imatges del concert.

Dia 8 de març

Escrit per a Mar 8, 2023 a Escola, Uncategorized | Comentaris

Dia 8 de març

Hui, 8 de març, commemorem i reivindiquem el paper de les dones en la música i la cultura. Gràcies a aquelles que en el passat van fer un pas avant, en el present continuem avançant cap a un futur d’igualtat. 🎶💜

Audicions 2ª avaluació

Escrit per a Feb 21, 2023 a Escola | Comentaris

Audicions 2ª avaluació

21 de febrero  Â· Aquesta setmana comencem les audicions de la segona avaluació! Al llarg d’aquestes setmanes, fins acabar març, ens podreu escoltar a diferents llocs del poble. #FentArtesana

Banda Jove “Eduardo Tarín”

Escrit per a Dec 14, 2022 a Societat | Comentaris

Banda Jove “Eduardo Tarín”

El pasado día 26 de noviembre de 2022, tuvo lugar el tradicional Concierto de Santa Cecilia, donde les dimos la bienvenida a los nuevos músicos de la Orquesta y Banda Sinfónica y ofrecimos un merecido reconocimiento a los maestros Miguel Morellá y Eduardo Tarín Ruiz, así como a Carmen Giménez como Camarera de Santa Cecilia. Nuestro presidente Oscar Guillem, en un momento de su alocución, comunicó a los asistentes al concierto que la Junta Directiva de la Sociedad Musical l’Artesana, ha decidido que la banda juvenil de nuestra Sociedad pase a denominarse desde ahora -Banda Jove “Eduardo Tarín“- en homenaje a quien fuera fundador de la misma y como reconocimiento a su labor y dedicación durante toda una vida por su Artesana.

Pincha aquí para ver el video homenaje al Maestro Eduardo Tarín.

El Maestro Eduardo Tarín
El Maestro D. Eduardo Tarín Ruiz

Concert i presentació grup PERTUBATROM

Escrit per a Dec 12, 2022 a Escola | Comentaris

Concert i presentació grup PERTUBATROM

Aquesta setmana comença la recta final de la primera avaluació, i com sempre, despedim aquest trimestre amb les audicions que els professors i alumnes han preparat durant aquests mesos. . Aquest any, com a novetat, des de l’Escola de Música de la S.M l’Artesana tenim el gust de presentar-vos el nou grup format dins de la nostra escola. PERTUBATROM és una agrupació formada per alumnes i exalumnes de metall greu i percussió.Aquesta activitat està impulsada pels seus creadors David Nacher, Visente Almarche i Miguel Almarche; mestres d’aquestes especialitats, i han manifestat que: “més enllà del treball musical en grup, podem millorar diferents aspectes personals i de desenvolupament del col·lectiu com: fomentar la comunicació eficaç, millora l’habilitat en resoldre problemes, desenvolupar la confiança, generar eficiència, augment del compromís musical i motiva en el rendiment de l’alumne; a part d’altres valors humans i musicals. Sense més, quedeu convidats a les audicions i al concert-presentació del 21 de desembre a les 20.15 h. a l’església de Sant Miquel.

Fent Escola, Fent Artesana!!

Concierto de Navidad Orquesta

Escrit per a Dec 12, 2022 a Orquestra | Comentaris

Concierto de Navidad Orquesta

Diumenge que ve dia 18 de desembre, l’Orquestra Simfònica de la S.M. l’Artesana ens oferirà el concert de Nadal. En esta ocasió, l’orquestra dirigida per Ximo Arias, interpretarà diverses bandes sonores de cine, així com temes nadalencs. És un concert que no vos podeu perdre.

Concert Santa Cecilia 2022

Escrit per a Nov 22, 2022 a Agrupacions, Societat | Comentaris

Concert Santa Cecilia 2022

Vos convidem al Concert de Santa Cecilia, el pròxim dissabte 26 de novembre, al Teatre Auditori de Catarroja, en el que rebrem als nous musics de l’Orquestra i Banda Simfòniques, dirigides per Ximo Arias, amb la col-laboració de la Coral Antonio Claverol i el seu director, Visente Almarche.

Com bé se sap des de la nostra Societat portem diversos anys reconeixent a aquelles persones que, d’alguna manera han contribuit a fer mes gran i notoria nostra societat musical, aquests últims anys viscuts van impedir continuar duent a terme aquestos merescuts reconeixements i és el moment de reprendre aqueixos actes on rebran la calor de tots nosaltres i intentarem estar a l’altura del que mereixen.

Enguany serà en una data tan assenyalada com és el concert de Santa Cecília on retrem homenatge i reconeixement a tres persones més que formen ja part d’eixes pàgines de la nostra història. Els mestres Eduardo Tarín Ruiz i Miguel Morellá Asins al costat de la cambrera de l’any 2000 Carmen Giménez Costa seran les que tindran protagonisme durant el pròxim concert i on rebran la calor i l’estima de tots nosaltres.

#FentArtesana

Festes Santa Cecilia 2022

Escrit per a Nov 16, 2022 a Societat | Comentaris

Festes Santa Cecilia 2022

Por fin ha llegado el mes de noviembre y con él las fiestas a nuestra Patrona Santa Cecilia. Aquí teneis el programa de fiestas de este año.

Presentació Musa i Cambrera 2022

Escrit per a Nov 16, 2022 a Societat | Comentaris

Presentació Musa i Cambrera 2022

El passat 2 de juliol de 2022 va ser la presentació oficial de Blanca Garcia Campos i Marian Bellot com a Musa i Cambrera de la Societat. Tots els músics i companys de l’Artesana vos desitgem el millor en aquest any vostre.

Enhorabona!

Felicitacions a Noemi Zarzo

Escrit per a Nov 16, 2022 a Societat | Comentaris

Felicitacions a Noemi Zarzo

Desde la Societat Musical l’Artesana, volem donar l’enhorabona a la clarinetista de l’Artesana, Noemi Zarzo Alapont pel seu primer premi a la Categoria B del Concurs per a Clarinet sol “Clarinetissim” , celebrat a Agullent, el passat día 28 de juliol de 2022

Concert Orquestra

Escrit per a Mar 28, 2022 a Agrupacions, Orquestra, Uncategorized | Comentaris

Concert Orquestra

El pròxim dia 9 d’abril de 2022, l’Orquestra Simfònica participarà en el Cicle de Concerts de Música de Cambra de CaixaBank, que tindrà lloc en l’Alqueria de Juliá, Casa de la Música a València i nova seu de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

FSMCV Institut Valencià de Cultura GVA

Ajuntamernt de Catarroja

#FentArtesana #CulturaSegura

LOTERIA DE NAVIDAD

Escrit per a Dec 13, 2021 a Societat | Comentaris

LOTERIA DE NAVIDAD

Muy importante

Como es habitual por estas fechas, la Sociedad Musical l’Artesana ha vendido participaciones del número 40623 de la Lotería Nacional para el sorteo del día 22 de diciembre de 2021. Comoquiera que se han extraviado las papeletas con la numeración del 3561 al 3608, dichas participaciones han sido anuladas y no se abonarán en caso de que resultase premiado nuestro número en el sorteo del dia 22 de diciembre.

Molt important: Com és habitual a l’hora d’ara, la Societat Musical l’Artesana ha venut participacions del número 40623 de la Loteria Nacional per al sorteig del dia 22 de desembre de 2021. Com vulga que s’han extraviat les paperetes amb la numeració del 3561 al 3608, les dites participacions han sigut anul·lades i no s’abonaran en el cas que resultara premiat el nostre número en el sorteig del dia 22 de desembre.

CONCERT SANTA CECILIA

Escrit per a Nov 22, 2021 a Agrupacions, Societat | Comentaris

CONCERT SANTA CECILIA

Dissabte que ve, dia 27 de novembre de 2021, a les 17:30 hores,tendrá lloc en la TAC (Teatre Audotori de Catarroja) el concert que la Societat Musical l’Artesana oferix en ocasió de les festes en honor a Santa Cecília 2021. En el concert participarán l’Orquestra Simfònica de la nostra societat musical, la Banda Sinfónica; dirigides ambdós formacions pel nostre Director Ximo Arias Botías; i la Coral Juvenil “Antonio Claverol” dirigida per Visente Almarche Pons. En el referit concert seran presentats els nous músics que s’incorporen a les dos formacions musicals. L’entrada és gratuïta fins a completar aforament.

 No et pots perdre aquest concert #FentArtesana#CulturaSeguraAjuntament de Catarroja.

PRIMERA PART (Orquestra Simfònica)

Sabat Mater ……………………. Giovanni Battista Pergolesi

Solistes: Elvira Sala (Soprano) i Angela Sánchez (Alt)

Director Ximo Arias

SEGONA PART (Banda Simfònica)

La Primitiva (pasdoble) …………………………. Jeff Penders

IV Moviment Sinfonía nº 1 “Titán” ………… Gustav Mahler

North Fantasy ………………………………………….. Ximo Arias

Director Ximo Arias

CORAL JUVENIL “Antono Claverol”

Cant a Santa Cecilia ……………. Salvador Chuliá i Joaquin Escrivá

Director Visente Almarche

Concert Banda Juvenil

Escrit per a Oct 19, 2021 a Banda Juvenil | Comentaris

Concert Banda Juvenil

Dissabte que ve día 23 d’octubre, a les 19:00 hores la Banda Juvenil de la nostra Societat Musical, ens oferirà un concert al Teatre Auditori de Catarroja (TAC). L’entrada és lliure fins completar l´‘aforament . No podeu perdre este magnífic concert. Vos esperem!!!.

PRIMERA PART

TETE (pasdoble de Miguel Almarche Pons)

RITES OF TAMBURO (Robert W. Smith)

AURORA (José Manuel Izquierdo)

SEGONA PART

ALPINA FANFARE (Franco Cesarini)

AFRICAN SYMPHONY (Arr. Nahorio Iwai )

KLEINE UNGARSCHE RHAPSODY (Alfred Bösendorfer)

Director: Miguel Almarche Pons

Premis 9 d’octubre

Escrit per a Oct 11, 2021 a Escola | Comentaris

Premis 9  d’octubre

El passat día 8, l’Ajuntament de Catarroja va lliurar els Premis 9 d’octubre a la Comunitat educativa del nostre poble per la seua implicació en que el curs escolar 20/21 fora un èxit. Entre les entitats premiades fugura l’Escola de Música de la Societat Musical l’Artesana. El guardó va ser arreplegat per Salvador Peris Dosaigües, Vicepresidente de la S.M. l’Artesana i delegat de l’escola de música. Enhorabona a tot el profesorat i a la Directora de l’escola de música, així com a la Junta Directiva de la societat musical..

#FentArtesana#CulturaSegura

Salvador Peris recogiendo el galardón

Concierto fiestas 2021

Escrit per a Oct 6, 2021 a Agrupacions, Banda Simfònica | Comentaris

Concierto fiestas 2021

Os dejamos algunas imágenes del concierto que, dentro del programa de actos por las fiestas mayores de Catarroja, tuvo lugar el pasado día 22 de septiembre de 2021.

Dicho concierto (dedicado a la música festera) estaba organizado por Intercomparsa Catarroja y en el mismo participó nuestra Banda Sinfónica junto a la Banda Simfónica de la Societat Unió Musical de Catarroja .

#FentArtesana ? #CulturaSegura ?

Actes Falles 2021

Escrit per a Oct 6, 2021 a Banda Simfònica | Comentaris

Actes Falles 2021

Amb les falles de setembre vam tancar la temporada 2020-21. Vos deixem algunes fotos dels actes fallers en els que vam acompanyar a la Junta Local Fallera de Catarroja.

#FentArtesana ? #CulturaSegura ?

Cavalcada de Reis d’Orient 2024

Escrit per a Jan 6, 2024 a Banda Simfònica, Societat | Comentaris

Cavalcada de Reis d’Orient 2024

Ahir vam acompanyar als Reis Mags al seu pas per Catarroja 👑👑👑

Ajuntament de Catarroja

#FentArtesana

🎶
💜

#FentArtesana🎶💜

Programa de festes Santa Cecilia 2023

Escrit per a Nov 5, 2023 a Societat | Comentaris

Programa de festes Santa Cecilia 2023

Aquí os dejamos el programa de actos festivos organizados por nuestra Sociedad musical dentro de las fiestas en honor a Santa Cecilia

Activitats Banda Jove Eduado Tarín

Escrit per a Sep 28, 2023 a Agrupacions, Banda Juvenil | Comentaris

Activitats Banda Jove Eduado Tarín

Principi de temporada intens per a la Banda Jove! 🎉🍬Demà participen a la cavalcada de Sant Miquel, al poble.🥁El dissabte día 30, a la Trobada de Bandes Juvenils de la comarca, a Albal.🎶 I el diumenge día 31 , concert a Benetússer junt a la Unión Musical de Benetússer, emmarcat dins la XX campanya de concerts d’intercanvis musicals.

FSMCV

Institut Valencià de Cultura GVA

Ajuntament de Catarroja

Ajuntament de Benetusser

#FentArtesana💜