El Director

Director: Miguel Almarche Pons

Comença amb 7 anys els seus estudis musicals a l’Escola de Música l’Artesana en l’especialitat de Tuba. Continua els seus estudis en el Conservatori Professional “José Manuel Izquierdo “ de Catarroja i finalitza els seus estudis al Conservatori Superior “Joaquín Rodrigo” de València.
Han estat els seus professors Juan Jesús Ortiz, Tomás Alemany, Gabriel Sanchis, José Manuel Royo, Joaquín Cardona, Ismael Guardiola i Miguel Fabra; i ha rebut classes magistrals de Tuba amb José Manuel Miñana, Markus Theinert, Virgili Más, David Llácer, Sergio Carolino, Roland Szentpali, Mike Forbes i Steve Mead; i de direcció amb Andrés Valero, Teo Aparicio, Ferrer Ferran, José R. Pascual Vilaplana, Rafael Garrigós i Vicente Soler.
Ha cursat 1r i 2n Curs de Direcció de Banda amb el prestigiós director i compositor Ferrer Ferran en l’Acadèmia Allegro de València centre adherit a la Royal Academy of Music de Londres.


Ha col·laborat amb diferents bandes de la Comunitat Valenciana obtenint diversos premis i realitzant concerts per Espanya i Europa.
Ha exercit la funció de Director de l’Escola de Música de l’Artesana durant el període entre els anys 2009 al 2018.


Pertany al cos de professors interins Professionals i Catedràtics de la
Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana i cos de professors interins d’Ensenyament Secundari Obligatori del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
Posseeix el rang de Sergent Reservista Voluntari de les Forces Armades
d’Espanya en l’especialitat de Tuba, sent activat en la Unitat de Música del MACAN de Canàries.


Actualment dirigeix la Banda Juvenil l’Artesana de Catarroja i és professor de Tuba, Bombardí i Llenguatge Musical a l’Escola de Música l’Artesana de Catarroja, i professor de Tuba i Bombardí a les Escoles de Música del CIM de Massanassa i SACUMB de Benetússer. També és director la Banda de Música de l’AMC Ciutat d’Utiel.