Societat Musical L'Artesana de Catarroja

Coneix la Banda

Coneix la Banda

Fundada en 1983, amb l¬īinteci√≥ de ser una cantera musical de la Banda Sinf√≤nica¬†L’Artesana, amb el Director D. Eduardo Tar√≠n Ruiz.

Durant tota la seua trayectoria inicial cal destacar numerosos premis obtinguts entre ells el més important va ser el 1er Premi obtingut en la Secció de Bandes Juvenil del Certamen de la Fira de Juliol de València. A ells hi ha que sumar-li un 3er i un 2on Premi aconseguit anteriorment.

Tambè cal destacar en esta época el gran nombre de concerts i festivals realitzats en tot arreu de la geografia valenciana.
Despr√®s d¬īun temps la Banda Juvenil va desapareixer, tornant-la a resurgir el Director,¬†D. Jos√© Manuel Mi√Īana Juan, l¬īany 1994, amb sols 11 m√ļsics, que dos anys despr√®s¬†van arribar a competir en les semifinals del prestigi√≥s concurs Veo, Veo, actuant al¬†Palau de la M√ļsica amb un gr√†n √®xit.
Per ultim, nomenar que la nostra banda juvenil va guanyar el seg√≥n premi en el II Certamen de Bandes Juvenils “Vila D’Alc√†sser”, celebrat el d√≠a 29 de juny de 2013.

Anys despr√®s han dirigit la Banda Juvenil, Francisco Miguel Moreno Chirivella, Jos√©¬†Angel Zahonero, Pascual Peris,¬†David Nacher Ram√≥n i, en l’actualitat, Miguel Almarche. En l¬īactualitat formen part de la Banda Juvenil 56¬†joves amb una mitja d’edat de 16 anys.