Societat Musical L'Artesana de Catarroja

Agrupacions

 

Galeria Concert Presentació Musa i Cambrera 17/18

Escrit per a Jul 17, 2017 a Banda Simfònica, Societat | Comentaris

Galeria Concert Presentació Musa i Cambrera 17/18

El passat dissabte es va celebrar el concert de presentació de la nova musa (Adelaida Moreno) i la nova cambrera (Isabel Vila) de la SM L’Artesana de Catarroja. Ací vos deixem les millors imatges de la vesprada:

 

Concert de presentació de la Musa i la Cambrera 17/18

Escrit per a Jul 11, 2017 a Banda Simfònica, Societat | Comentaris

Concert de presentació de la Musa i la Cambrera 17/18

El pròxim dissabte dia 15, a partir de les 20 hores i al TAC, se celebrarà el concert de presentació de la nova musa (Adelaida Moreno) i cambrera (Isabel Vila) de la Societat Musical l’Artesana de Catarroja.

Vos esperem!

Concert d’Intercanvi de la Banda Juvenil

Escrit per a Jun 20, 2017 a Banda Juvenil | Comentaris

Concert d’Intercanvi de la Banda Juvenil

El pròxim diumenge 25 de juny, a les 12 hores, la Banda Juvenil de l’Artesana de Catarroja i la Banda Juvenil de la Primitiva de Paiporta oferiran un concert al Saló d’Actes de la nostra Societat amb motiu del XIV Programa de Concerts d’Intercanvis Musicals 2017.

Les bandes estaran dirigides pels seus respectius directors: Daniel Ribes Blanco (Paiporta) i Miguel Almarche Pons (Catarroja).

intercanvis_musicals_2017

Concert didàctic per a les escoles

Escrit per a Jun 15, 2017 a Banda Simfònica | Comentaris

Concert didàctic per a les escoles
El dijous 15 de juny de 2017, l’Artesana de Catarroja ha oferit un meravellós concert didàctic amb el qual ha fet gaudir als alumnes més menudets de totes les escoles de Catarroja. Ací, la galeria fotogràfica amb les millors imatges d’un matí inoblidable:

Concert dels grups de cambra de la JOGV

Escrit per a Apr 19, 2017 a Agrupacions, Societat | Comentaris

Concert dels grups de cambra de la JOGV

El pròxim divendres 21 d’abril, a les 18.30 h, els grups de cambra de la JOVE ORQUESTRA DE LA GENERALITAT VALENCIANA oferiran un concert al saló d’actes de la Societat Musical l’Artesana de Catarroja.

A més, serà un honor i un privilegi rebre de nou a la mestra BEATRIZ FERNÁNDEZ AUCEJO, qui fóra directora titular de la nostra Societat i que dirigirà el concert de divendres.

(ENTRADA DEBADES)

7 de gener: concert benèfic “La volta al món amb Els FaGreus”

Escrit per a Dec 11, 2016 a Els FaGreus | Comentaris

7 de gener: concert benèfic “La volta al món amb Els FaGreus”

El pròxim dissabte 7 de gener de 2017, al Saló d’Actes de la Casa de la Cultura de Catarroja, se celebrarà el concert benèfic “La volta al món amb Els Fagreus”, amb l’objectiu solidari de recollir fons per al projecte “En Armonía: Orquesta de Cuerdas María Jacinta”. L’entrada donatiu serà de 2 euros i als assistents se’ls entregaran diversos obsequis d’agraïment.


Context del projecte i del concert

Arrel a la participació d’un dels membres de l’agrupació a un projecte de cooperació internacional desenvolupat a Bolívia, es pren contacte amb un projecte paral·lel que es realitza a la Llar María Jacinta a la ciutat de Santa Cruz de la Sierra, al Departament de Santa Cruz. La Llar María Jacinta és un centre que rep a dones i menudes que han patit diversos tipus de violència sexual agreujada en les pròpies llars, generalment, i que fa necessàri que reben una assistència fora de les mateixes per tal d’evitar futures agressions. La Llar María Jacinta té com a objectiu principal brindar un espai per a que, per mitjà de la música, les xiquetes, adolescents i joves víctimes de violència sexual, puguen reforçar la seua identitat i la seua capacitat de resiliència, i així millorar la seua qualitat de vida. És a través del projecte d’aprenentatge musical, el que tracta de catalitzar les emocions i servir de teràpia per a la superació de traumes.

El concert benèfic és la forma que l’agrupació hem decidit realitzar per a donar a conèixer aquest projecte.

 


Programa del concert

El programa del concert benèfic tindrà dues parts, d’uns 30 minuts cadascuna, les quals faran un recorregut per alguns dels estils més característics de la música internacional.

1a part

 • El cant dels ocells –Tradicional Catalana
 • Yesterday – Paul Mccartney & John Lennon
 • A media luz (tango)- (E. Donato) Arreglo M.A. Villarino
 • Dança Chinesca – Simón García
 • Danses Populars Bolivianes
 • Jingle Bells

2a part

Tríptic Alemany:

 • Ein’ Feste Burg – J.S. Bach
 • Nun Danket Alle Gott -J.S. Bach
 • Lascia chio pianga – G.F. Haendel

Tríptic Rus:

 • Lento – Igor Stravinsky
 • Tag – Sergei Prokofieff
 • Faire Tale -Dimitri Shostakovich

Tríptic americà:

 • El Mirlo (Tango) – D. Stone
 • The Fisherman – S. García
 • Pink Elephant – T. Osborne

Recollida de materials

L’objectiu principal del concert benèfic proposat és poder col·laborar i ajudar a desenvolupar el treball que es realitza en la Llar María Jacinta de Santa Cruz. Per això, va a tractar d’arreplegar-se el major nombre de materials instrumentals (arcs, instruments o ponts d’instruments de corda) o accessoris (resines, cordes, corretges per a violoncel, suports de muscle per a violí i viola,…) per a poder tocar instruments de corda (violins, violes, violoncels i contrabaix).

A continuació es mostra el cartell interactiu amb tota la informació necessària per a realitzar la donació de materials.

 

Per a més informació sobre el projecte i el concert benèfic, es pot accedir als dossiers en valencià i castellà al bloc d’Els FaGreus mitjançant el següent enllaç: https://elsfagreus.blogspot.com.es/

Festes en honor a Santa Cecília 2016

Escrit per a Nov 10, 2016 a Agrupacions, Societat | Comentaris

Festes en honor a Santa Cecília 2016

Com cada any, la nostra Societat es prepara per a celebrar les festes de Santa Cecília, patrona dels músics, i volem compartir amb vosaltres el programa d’actes que hem preparat per a les pròximes setmanes.

Des d’este dissabte 12 i fins al diumenge 27, la S.M L’Artesana de Catarroja ha preparat concerts, sopars, berenars i tot tipus d’esdeveniments per a que músics de totes les edats, familiars i amics gaudixquen de l’amistat i de l’orgull que suposa ser músic.

Esteu tots convidats!

Concert de presentació de l’Ensemble de Cordes Greus

Escrit per a Jul 5, 2016 a Escola, Orquestra | Comentaris

Concert de presentació de l’Ensemble de Cordes Greus

El proper dijous dia 7 de juliol es realitzarà el concert de presentació de l’Ensemble de Cordes Greus de la Societat Musical L’Artesana. L’acte està emmarcat dins de les activitats de la Setmana en clau de fa, que tindrà lloc entre els dies 4 i 8 de juliol. En aquesta activitat els mestres i alumnes de la Societat pertanyents a les disciplines de violoncel i contrabaix, compartiran diverses activitats musicals que engloben des d’assajos i un concert, fins a xarrades sobre temes de rellevància per a la formació musical dels estudiants.

Al concert es podran escoltar adaptacions de les obres de Simón García, Paul McCartney i Pau Casals, a més d’estils compositius que engloben des de música de bandes sonores de cinema a noves obres performatives, on els intèrprets combinen la música amb el moviment i la narració de contes. L’esdeveniment serà al Saló d’Actes de la Societat a les 19’00 hores, i l’entrada serà lliure fins a completar l’aforament.

L’Ensemble de Cordes Greus naix degut a l’interés dels components de les especialitats de violoncel i contrabaix en
donar a conèixer al públic les virtuts d’aquests instruments, que normalment són peces fonamentals a l’orquestra però complint la funció d’instruments d’acompanyament d’una melodia. L’ensemble està format per intèrprets de
diverses edats on, encara que els més xicotets compten amb tan sols vuit anys, treballen colze a colze amb els més grans.

Col·laboren en l’activitat la Societat Musical L’artesana i la Escola de Música Societat Musical L’Artesana.

(Autor: Jose Morellà)

Diumenge 3 de juliol, concert de l’Orquestra i la Banda

Escrit per a Jun 27, 2016 a Banda Simfònica, Orquestra | Comentaris

Diumenge 3 de juliol, concert de l’Orquestra i la Banda

El diumenge 3 de juliol, a les 19:00 hores i al Saló d’Actes de la Societat, l’Orquestra Simfònica de la Societat Musical L’Artesana, baix la batuta del seu director Ximo Arias Botías, realitzarà el concert de clausura de la temporada 15/16, on s’interpretaran tres concerts per a dos solistes. Seguidament, la Banda de la Societat Musical L’Artesana actuarà a la Plaça Major a partir de les 20:00 hores, amb la direcció del seu director Enrique Sapiña.

La nota de premsa amb la informació detallada dels dos concerts es pot consultar a través del següent enllaç: Nota de Premsa Concerts Orquestra i Banda 3-juliol-2016

També pots vore a continuació el programa complet dels concerts i la informació detallada dels solistes que actuaran amb l’Orquestra: Héctor Comes, José Morellà, Albert Antolí, Héctor Morellà, Pablo Roig i Juan Carlos Mingarro.

 

Audicions 3a avaluació 2015-2016

Escrit per a Jun 21, 2016 a Banda Juvenil, Escola | Comentaris

Audicions 3a avaluació 2015-2016

Ja tenim ací les Audicions de la 3a Avaluació!
Els dies 22, 23 i 24 de juny, vine a veure el treball que han realitzat els nostres alumnes i professors per acomiadar el curs 2015-2016.

T’ESPEREM!!!

13483083_1800771256811719_8230238474773788946_o