Societat Musical L'Artesana de Catarroja

Elisa Ferrer ingresa en la Joven Orquesta Nacional de Espanya

Elisa Ferrer ingresa en la Joven Orquesta Nacional de Espanya

Mar 5, 2015

La S. M. l’Artesana vol donar l’enhorabona a la jove flautista de la nostra societat musical, Elisa Ferrer Sancho, per haver sigut seleccionada per a formar part de la Jove Orquestra Nacional d’Espanya (JONDE) . Després d’un intercanvi d’impressions amb ella, açò és el que ens ha comptat:

“Per a poder aconseguir qualsevol èxit que ens proposem, és necessari invertir un gran esforç i dedicació, esforç que comprén un estudi constant, sacrificis per part de la família i per part d’un mateix. Poder entrar en la JONDE ha sigut per a la meua una gran alegria, ja que és l’orquestra de músics jóvens més important del nostre país.

Per a mi és una gran satisfacció poder estar a este nivell, però també reconec que açò no és tot i que ara he de seguir avant amb la meua carrera musical. Voldria donar les gràcies a tots els mestres de la Societat Musical l’Artesana que em van fer créixer com a músic i que, quan era xicoteta, van ser un gran suport per a mi animant-me a seguir avant amb la meua il·lusió de ser músic professional.

És curiós que tots els meus mestres d’instrument han sigut de l’Artesana o de Bunyol, començant per Isabel Vila i acabant amb Juana Guillem, dos flautistes a tindre en compte i que són part de la nostra gran família de l’Artesana. Espere seguir els seus passos i anime tots els músics de la nostra banda que s’ha de seguir lluitant per este meravellós món, la música. Finalment, agrair a la meua família tot l’esforç que realitzen dia a dia perquè jo puga continuar amb els meus estudis, i es que per a ells el millor regal serà el meu èxit. Un abraç des de Madrid i moltes gràcies a tots per les vostres felicitacions i per l’interés de mostrat per la meua per la nostra sociedad”.

La Junta Directiva, en nom de tots els músics i membres d’esta societat, volen donar-te les gràcies per la teua proximitat amb nosaltres i també felicitar-te pels èxits acadèmics i professionals aconseguits.

Enhorabona Elisa.

Elisa Ferrer Sancho

Elisa Ferrer Sancho

Respondre