La S. M. l’Artesana vol donar l’enhorabona a la jove flautista de la nostra societat musical, Elisa Ferrer Sancho, per haver sigut seleccionada per a formar part de la Jove Orquestra Nacional d’Espanya (JONDE) . Després d’un intercanvi d’impressions amb ella, açò és el que ens ha comptat:

“Per a poder aconseguir qualsevol èxit que ens proposem, és necessari invertir un gran esforç i dedicació, esforç que comprén un estudi constant, sacrificis per part de la família i per part d’un mateix. Poder entrar en la JONDE ha sigut per a la meua una gran alegria, ja que és l’orquestra de músics jóvens més important del nostre país.

Per a mi és una gran satisfacció poder estar a este nivell, però també reconec que açò no és tot i que ara he de seguir avant amb la meua carrera musical. Voldria donar les gràcies a tots els mestres de la Societat Musical l’Artesana que em van fer créixer com a músic i que, quan era xicoteta, van ser un gran suport per a mi animant-me a seguir avant amb la meua il·lusió de ser músic professional.

És curiós que tots els meus mestres d’instrument han sigut de l’Artesana o de Bunyol, començant per Isabel Vila i acabant amb Juana Guillem, dos flautistes a tindre en compte i que són part de la nostra gran família de l’Artesana. Espere seguir els seus passos i anime tots els músics de la nostra banda que s’ha de seguir lluitant per este meravellós món, la música. Finalment, agrair a la meua família tot l’esforç que realitzen dia a dia perquè jo puga continuar amb els meus estudis, i es que per a ells el millor regal serà el meu èxit. Un abraç des de Madrid i moltes gràcies a tots per les vostres felicitacions i per l’interés de mostrat per la meua per la nostra sociedad”.

La Junta Directiva, en nom de tots els músics i membres d’esta societat, volen donar-te les gràcies per la teua proximitat amb nosaltres i també felicitar-te pels èxits acadèmics i professionals aconseguits.

Enhorabona Elisa.

Elisa Ferrer Sancho

Elisa Ferrer Sancho