Societat Musical L'Artesana de Catarroja

Concert Benèfic de Manos Unidas

Concert Benèfic de Manos Unidas

Mar 12, 2013

I com no…. altra vegada i aquesta volta amb 56 xiquets i xiquetes de la Coral Juvenil “Antonio Claverol” de l’Escola de Música l’Artesana dalt de l’escenari, acompanyats per músics de l’Artesana als quals hi ha que agrair la seua desinteressada col·laboració i amb la Direcció de Vicente Almarche Pons, tornaren a fer-nos gaudir a tots els presents d’un espectacular Concert Benèfic de Manos Unidas, i com no podien faltar les magnifiques cançons elegides per al concert com varen ser, We Are the World, Amigo Félix, Mariner, Do Re Mi, Color Esperanza i per culminar el concert i fent un homenatge al millor compositor de cançons infantils de tota l’historia el recentment desaparegut Emilio Aragón “MILIKI” s’interpretà Habia una Vez, amb el qual en acabar l’interpretació el Director Vicente Almarche Pons, amb el gest més emotiu de la vesprada dirigí el guió de Habia una Vez, al cél, per rebre el millor homenatge que des-de l’Escola de Música l’Artesana podria rebre Miliki.

Donar l’enhorabona als “angelets” que foren les solistes de diverses cançons, Marta Estivalis, Àngela Raga, Ines Soriano, Sofia Gómez i com no, la xicoteta però Gran artista Nuria Ballesteros, que brilla amb una gran interpretació de la cançó Do Re Mi, del Musical “Sonrisas y Lágrimas”.

Els presents al concert, i jo personalment, no recordava una ovació tan forta i seguida des-de fa molt de temps. Animar a seguir així i dir-los que açò no acaba ací, hi ha un projecte molt interessant amb el que tornarem a gaudir de la Coral Juvenil “Antonio Claverol”, estem segurs que els agradarà…

Gràcies!!!

Respondre